Offentliga Rummet 2.0 - 3 juni och 21 aug, live samt lansering av plattform
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Knappt en vecka kvar!
 
Förberedelserna pågår för fullt, med körscheman som finslipas, insamling av presentationer, och nya instruktioner till studioproducenterna i vår TV-studio. Nu börjar bitarna falla på plats. Det är knappt en vecka kvar och det är glädjande att se att så många har visat intresse för årets upplaga av Offentliga Rummet. 

För att delta på Offentliga Rummet i år kan du välja mellan en abonnemangstjänst, och få tillgång till allt material, eller att enbart köpa tillgång till sändningarna den 3 juni eller 21 augusti.

Vi har också anpassat abonnemangsavgiften, så att det blir lägre kostnad, ju fler som deltar från samma organisation. Abonnemangsformerna Grupp och Organisation är framtagna med detta i åtanke.

Välkommen!

Så här anmäler du dig och detta ingår
 
Tre föreläsare från tre programpunkter
 
 
Lotta Nordström, SKR, om säker information vid digitala möten
I programpunkten - Så hanterar vi coronasituationen, föreläser Lotta Nordström, sektionschef på digitaliseringsavdelningen om hur digitala möten ställer nya krav på säker informationshantering.
Så hanterar vi coronasituationen
 
Mikael Grannas, Sibbo kommun, om ledarskap och omställning 
Mikael Grannas, kommundirektör i Sibbo kommun, berättar om sina erfarenheter från kommunens omställning i samband med pandemin.
Ledarskap och omställning
 
 
Magnus Penker, Innovationsexpert, gör en utblick mot Sverige och världen
Magnus Penker, känd ledare inom innovation, hållbarhet och företagsomvandling ska föreläsa om fem hinder som finns för omställning kopplat till Corona, Sverige och världen.
Utblick mot Sverige och världen
 
Anmäl dig direkt!
 
Du kan anmäla dig till abonnemangstjänsten, eller enbart live-sändningarna, 3 juni och 21 augusti.
 
Redaktör
Martin Stockenstrand
martin.stockenstrand@skr.se
08-452 70 00
Offentliga Rummet
www.offentligarummet.se