Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ny kollektion från ege, A New Wave av Séché Studio - En avspegling av naturen
 
A New Wave har inspirerats av det karga orörda landskapet på den danska västkusten. Kollektionen visar sandens mönster, sanddynernas tydliga linjer och vågornas rytm när de sköljer inmot stranden. Mönstren skapas av flera nivåer i mattkonstruktionen och färgpaletten återspeglar kustens torra och dämpande nyanser. 

» Läs mer om eges nya kollektionen 'A New Wave' här!
 
Marmoleum – världens mest miljövänliga golv
Linoleum är ett slitstarkt och tåligt golv som funnits i svenska hem i över hundra år. Trots åldern är linoleum det kanske mest moderna golvet med sitt råvaruinnehåll och sin minimala miljöpåverkan. Eftersom det är det mest miljövänliga golvet är det naturligtvis också Svanenmärkt.

» Läs mer om Forbos Marmoleum här!
 
Smarta produkter från Bostik
1025 Superflow är ett självutjämnande flytspackel för hårda underlag och ger en perfekt grund för plastmatta, parkett eller storformatiga keramiska plattor. Spacklingen kan enkelt utföras stående och du slipper skrapspacklingar liggande på knä. Startac Power och Startac Combi är två universella golv- och vägglim med mycket breda användningsområden.

» Läs mer om Bostiks smarta produkter här!
 
Genialisk lösning för att slippa städa bygget
Täckning och städning är ett minne blott. Dust Tunnel är produkten som ger byggarbetare möjlighet att fokusera på rätt sak, det vill säga arbetet. Kent Johannesson, försäljningschef på T-Emballage Bygg, berättar om tunneln.

» Läs mer om T-emballages 'Dust Tunnel' här!
 
Från KGC Verktyg, keramiksåg Exploit – vattenkyld såg för plattor av keramik
Motorn upphängd i fyra dubbelkullagrade polypropylenhjul som är justerbara för minimalt spel. Medurs rotationsriktning på klingan. Motorn kan tiltas för gersågning. Anhållet ställbart för diagonalkapning.

» Läs mer om keramiksåggen 'Exploit' här!
Hafas smarta lösningar för mindre badrum
Hafa Shape Compact 600. Grunt tvättställsskåp med mjukstängande lådor. Bänkskiva OnTop i gråmönstrat laminat och Spring small fristående
handfat i porslin.

» Läs mer om Hafas smarta lösningar här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!