Nyheter från Kalix Tele24
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
I svansen på Corona!

När budget för 2020 skapades var det ingen i hela världen som tog hänsyn till att vi skulle få en pandemi som skulle rubba vår vardag rejält. Alla företag och verksamheter har drabbats på olika sätt, en del mer och några mindre. För oss på Kalix Tele24 har det varit en prövning att hantera volymökningar på vissa samhällskritiska uppdrag samtidigt som vi bitvis haft en naturligt ökad sjukfrånvaro kopplat till pandemin. Vi har arbetat väldigt intensivt för att få produktionen att fortgå utan påverkan, och förstärkt produktionskapaciteten genom en mängd åtgärder. Vi har även vidtagit ytterligare insatser för att förbereda oss för att kunna parera olika händelser där bl a ett scenario varit nedstängning och sanering av någon produktionslokal i händelse av befarad smitta hos någon medarbetare.

Nu börjar situationen se lite ljusare ut men självklart följer vi Folkhälsomyndighetens alla rekommendationer för att trygga och skydda våra medarbetare och vår leverans. Vi närmar oss nu sommaren, och i år blir det nog svårare än någonsin för företag att kunna planera och bemanna sin verksamhet.

Ni som får detta brev har redan tagit det förnuftiga beslutet att vara kunder hos oss, och vi kommer precis som vanligt fortsätta besvara era samtal och ärenden. Vi vill här passa på att påminna om att vi kan hjälpa och stötta er på ett mer utökat sätt i sommar. Vår tjänsteportfölj innehåller stegvisa servicenivåer där exempelvis Kundtjänst kan lösa er service till slutkund. Det kan vara allt från att t ex svara på frågor om produkt eller tjänst, felanmälan, merförsäljning eller hantering av reklamation. Vi producerar denna tjänst med hjälp av en modul som stöd för agenten att kunna ge bästa service.

Vi har idag ett stort antal kunder som växlat upp till denna tjänst med syftet att nå en högre servicenivå till sina kunder, men också för att avlasta sin egna organisation från enklare ärenden samt att snabba upp sitt processflöde. Kort sagt en effektiv lösning där vi bidrar till din framgång.

Vi hoppas att detta kan vara ett sätt att kunna bidra till en bättre sommarplanering och bemanning hos dig som redan nyttjar våra svarstjänster. Hoppas också att detta ger dig inspiration till ett mer utvecklat samarbete till nytta för dig, din personal och framförallt dina kunder.

Klicka här https://www.kalixtele24.se/vill-du-veta-mer om du vill ha mer information eller kontakta vår Kundservice så berättar vi mer.

Ha en fortsatt skön vår, och se fram emot en avkopplande sommar där du med trygghet vet att vi stöttar din verksamhet.


Vårhälsningar från dina vänner på Kalix Tele24!


Roland Pihlström, VD
 
Du kommer väl ihåg att meddela oss ledigheter och hänvisningar så att vi kan ge era kunder bästa möjliga service.

- Använd vår app eller kundwebb
- Ring oss på 020-69 00 00
- Mejla oss på kundservice@kalixtele24.se
 
 
Följ oss på LinkedIn
Följ oss på facebook