Substansrapport med de viktigaste händelserna 2020 bifogad
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Substansvärdet högre än någonsin – 212,86 kr/aktie
 
Nytt substansvärde för Spiltanaktien inför handeln i maj är beräknat till 212,86 kr (+ 23,58 kr). Vid senaste beräkningen den 14 april fastställdes substansvärdet till 189,28 kr/aktie. Kursen sattes då till 135 kr. Förändringen i substansvärdet beror till största delen på kursuppgången i Paradox Interactive.

I den bifogade substansrapporten kan du läsa om de viktigaste händelserna under årets början. Där får du också en överblick av hur vår portfölj och substansvärde har utvecklat sig under 2020.
Handeln inleds onsdagen den 13 maj kl 09.00 och pågår till och med måndagen den 18 maj kl 16.00. Vi skickar ut information om kurs efter prissättningen torsdagen den 14 maj kl 16.00. För information om handelsregler och onsdagens aktiekurs, se Pepins hemsida.
 
Livesänd kommentar kring substansvärdet idag kl 17.00
 
Tisdagen den 12 maj, kl. 17.00 kommer vd Per H Börjesson och CFO Kent Söderström kommentera Spiltans substansvärde och portföljens utveckling. Du hittar livestreamen på vår hemsida eller direkt via knappen nedan. Inspelningen kommer att finnas tillgänglig även efteråt.
 
Livesänd frågestund lördagen den 16 maj
 
På lördag vill vi ge alla aktieägare och andra intresserade möjlighet att ställa frågor till oss på Spiltan om vår verksamhet. Därför kommer vi att se till att livesända en frågestund över internet, kl. 15.00. Skicka in dina frågor till spiltan@spiltan.se så försöker vi svara på så många som möjligt under frågestunden. Du hittar sändningen på vår hemsida och den kommer att finnas tillgänglig på vår sajt även efteråt.