Bönsöndag
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Så sakteliga börjar så åter samhället öppnas upp igen. Coronaviruset är inte borta, men förhoppningsvis under kontroll. Längst ner i detta brev finns en länk till Svenska Ambassadens hemsida där du kan läsa mer om de exakt detaljerna om vad som gäller från och med i dag angående bland annat munskydd, vad som öppnar och vilka regeler vi har att förhålla oss till. 

Tyvärr kommer det dock dröja ännu ett tag innan vi kan samlas till gudstjänst tillsammans. Fram tills dess får vi mötas via nätet, på telefon, brev och olika sociala media. 

Jag måste erkänna, att jag hoppas att lika många kommer att besöka våra gudstjänster i framtiden som just nu ser dem på nätet. Kan avslöja att tittarsiffrorna ligger runt 100 varje söndag. En liten glädje mitt i allt.  

Ta hand om er alla och glöm inte att tvätta händerna. 

/Maria, Kyrkoherde
 
Gudstjänst Söndag 11:00
 
Vi fortsätter fira gudstjänsterna med teknikens hjälp via nätet. 
Söndag kl 11:00 finns gudstjänsten att se både på vår Facebook-sida, vår hemsida och på vår Youtubekanal
Man kan även se gudstjänsterna i efterhand, vilket jag förstått glädjer en del av våra mer morgontrötta församlingsmedlemmar. :-) 
På söndag är det "Bönsöndagen" och texterna är hämtade från 1 Kung 3:5–14, Rom 8:24–27, Matt 6:5–8, Ps 13
 
 
 
Information från Sveriges Ambassad i Haag
 

Uppdatering corona-åtgärder Nederländerna

Den nederländska regeringen presenterade den 6 maj planerna för att stegvis öppna upp olika sektorer. Det innebär bland annat att munskydd kommer att bli obligatoriskt i situationer där det inte är möjligt att hålla 1,5 meters avstånd. På KLMs flygplan gäller regeln om munskydd från och med 11 maj, i kollektivtrafiken från och med den 1 juni.

Läs mer här -  Sveriges ambassad Aktuellt