Ohlssons utsett till ett av Sveriges ledande tillväxtföretag
 
Ohlssons har som ett av Sveriges ledande tillväxtföretag blivit blivit tilldelade Mästergasellen. Utmärkelsen har utsetts av Dagens Industri i 20 år och Ohlssons är ett av få företag som sedan starten har kvalificerat sig som Gasellföretag i tre år eller fler och därmed kan tituelera sig som Mästargasell.
(Bild: Christer Ohlsson på Ohlssons AB)
LA Talks - nya avsnitt ute nu
 
LA Talks är en ny podd där företagare, organisationer eller eldsjälar samtalar om aktuella ämnen, spännande planer och visioner. Det alla har gemensamt är att de ser möjligheter istället för hinder och gärna delar med sig av sina erfarenheter.

latalks.se kan du lyssna på podden och titta på livesändningen från programmet. Du kan också ladda ner podden via spotify och itunes.

 
 
Stort grattis till Årets Företagare och Årets Unga Företagare 
 
Årets Företagare 2019 är glasmästare Per Rosengren på Svanholms Glas i Landskrona AB. Den nya utmärkelsen Årets Unga Företagare går till hårfrisören Sofie Björklund på Salong Stadskajen. Läs mer
Så kan du komplettera din butik med en web-shop
 
Hur gör man och vad kostar det är några frågor som du får svar på under en kostnadsfri webutbildning som genomförs av E-Commerce Park i samarbete med Region Skåne.

Utvalda företag inom besöksnäringen kan också få en kostnadsfri provperiod av webshoplösningen Nordisk E-handel. Kontakta jeanette.innala@skane.com på Tourism in Skåne.
LA Business Live - Landskronas näringslivsdag den 16 oktober
 
Den 16 oktober bjuder Landskrona stad och Swedbank in till en näringslivsdag på Landskrona teater. Det kommer bli en innehållsrik förmiddag med föredrag om aktuella ämnen och samtal med intressanta företagare. Save the date - mer information kommer inom kort
Seminairum om hur du stärker ditt företag inför hösten?
 
IUC erbjuder en serie webbinarier som alla har betydelse för utvecklingen i ditt företag. Korta, interaktiva virtuella möten med sakkunniga och experter och avslutande frågestund. Webbinarierna är kostnadsfria.

Skånes kluster IUC Syd, Packbridge och Svensk Marintekniskt Forum/RISE samverkar i denna seminarieserie. Läs mer
 
Framtidscoach för företag
 
Nu finns det möjlighet för företag i regionen att få kostnadsfri coachning för att ta sig igenom dagens situation och komma stärkta ut på andra sidan. Förutom traditionell rådgivning och affärscoachning ingår även stöd för att gå igenom din affärsplan, lyfta blicken, tänka ”utanför boxen” och eventuellt förbättra ditt arbetssätt. Läs mer och anmäl dig
Hemestra i Landskrona
 
I sommar blir det semester på nära håll och vi som bor på denna vackra plats kan skatta oss lyckliga. Här finns fantastiska naturupplevelelser alldeles runt knuten som vandring, cykling och fiske. Tack vare ansvarsfulla företagare kan vi tryggt besöka caféer, restauranger och andra besöksmål. Så njut av sommaren och var rädd om dig!

Gå in på vår nya hemsida ilandskrona.se och inspireras.