ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!
 
I år blir Kretsloppet i Borås ett arrangemang under tre dagar med Stafetten 10/9, Specialloppet 11/9 och Kretsloppet 12/9. Var med och upplev glädjen och gemenskapen. Anmäl dig och utmana dig själv och dina vänner individuellt eller tillsammans i ett lag!
 
ÅTERBETALNINGSGARANTI!
 
För att det inte ska råda någon tvekan om att anmäla sig till årets Kretsloppsarrangemang 10-12 september, har Kretsloppet beslutat att införa en återbetalningsgaranti för anmälningsavgiften i sin helhet.

Läs mer
 
ÅRETS T-SHIRT!
I år får de 3500 första anmälda en egen
t-shirt, så vill du säkra ditt ex av årets designade t-shirt rekommenderar vi att
du anmäler dig snarast möjligt!
VINN ETT TRÄNINGSPAKET!
Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen om ett träningspaket från Macforum. 
Värde upp till 8 385 kr.
 
 
 
UPPDATERAD MILBANA
 
Trots att Kretsloppet primärt är en folkfest för motionärer, familjer och företag så lockar loppen på 5 och 10 km alltid ett fint elitfält. Förra året fanns både färska finnkampssegrare och svenska mästare på plats.
 
Det beror troligtvis på härligt publikstöd och fina priser, i kombination med flacka och snabba banor. Många slår sitt personbästa på 5 och 10 km i Kretsloppet.
 
Naturskön sträckning
I år är milbanan uppdaterad. En sträcka i början av loppet som delvis gick igenom ett industriområde på Göta försvinner, till förmån för en mer naturskön sträckning i norra delen av banan.

Borås stad har anlagt en flack grusstig vid Viskan från gamla Ryaverket fram till Ålgårdsbron. Där kan du nästan springa med högerhanden i ån. Efter det fortsätter banan längs vattnet en liten bit på Almenäsvägen som också är helt platt, innan den svänger tillbaka. Vi hoppas att ni ska uppskatta förändringen!
 
 
KOM IGÅNG!
 
Häng med på kostnadsfria träningskvällar med Kretsloppet i samarbete med SOK Knallen. Alla är välkomna att delta, oavsett om du är nybörjare eller van löpare. Passen är uppbyggda på uppvärmning, intervaller och nedvarvning.
 
Det viktigaste med dessa pass är att alla blir sedda, peppade och känner sig välkomna, särskilt de som inte varit på träningarna tidigare. Vi delar in oss i olika grupper utifrån om man är nybörjare eller redan springer regelbundet. Vi träffas utanför Ryahallen i Knalleland kl. 18.00 förutom 20 augusti och 27 augusti, då vi samlas på Kronängs IP respektive Fotriktigt i Borås.
 
Rekommendationer från Folkhälsomyndigheten
Vi följer utvecklingen och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19. Schemat nedan kan komma att ändras. Vi kommer att ta höjd för att ha en tydligare gruppindelning, undvika återsamling efter passet och eventuellt byta ut intervallpass mot lugnare träning.

Följ oss på sociala medier och titta på hemsidan kretsloppetiboras.se för de senaste uppdateringarna.


Schemat för träningskvällarna