LA Talks, ny podd om Landskronas näringsliv
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
LA Talks - ny podd om Landskronas näringsliv
 
Landskronas näringsliv har fått sin egen podd! På onsdag den 29 april klockan 9.00 kan du följa LA Talks live i sociala kanaler och på hemsidan https://latalks.se/.
 
I första programmet deltar Kvarteret Erikstorp som de senaste veckorna har lanserat flera nytänkande koncept. Det blir ett inspirerade samtal!
Vi livesänder från stadskärnan
 
Det är tuffa tider för många företag, inte minst butiker och restauranger, och vi behöver tänka nytt för att ta oss igenom denna utmanande tid på bästa sätt.

Landskrona stad testar därför lite nya grepp och har genomfört livesändningar hos några butiker och restauranger där de visar upp sina verksamheter och berättar hur de försöker hantera utmaningarna. Se livesändningarna på Landskronasamverkans Facebook-sida
Nya regler för serveringar med anledning av covid-19
 
I dagarna skickar Landskrona stad ut information till alla restauranger och caféer med Folkhälsomyndighetens nya regler för att förhindra smittspridning. Framför allt måste all trängsel undvikas, såväl inne i lokalerna som på uteserveringar och utanför entrén. 

Målet är att alla serveringar ska kunna förbli öppna så att invånare och besökare kan fortsätta njuta av god mat och dryck i vår och sommar. Läs mer
Tillsammans hjälps vi åt!
 
Landskrona stad har tagit fram affischer som du kan ladda ner och sätta upp på jobbet eller i din butik eller restaurang. Om vi hjälps åt att ta ansvar så kommer vi långt.

Budskapet på affischerna är "visa hänsyn, håll avstånd och undvik trängsel".
Ladda ner affischerna här
 
 
 
Landskronaföretagare uttagen till Entreprenör Skåne
 
Entreprenör Skåne är ett skräddarsytt koncept  för att boosta 33 talangfulla unga entreprenörer från Skåne till ökad tillväxt i sina bolag.

I år har Mats Gustavsson som driver och äger landskronaföretaget Weekend Express blivit uttagen. Han startade upp sitt transportföretag 2017 och är i dag verksam både lokalt och internationellt.
 
 
Landskronas företagsklimat får fortsatt högt betyg
 
I den senaste servicemätningen Insikt får Landskrona fortsatt goda betyg av företagarna. Brandskydd och serveringstillstånd är de områden som får högst betyg.

I den totala rankingen är Landskrona stad placerad på plats 63 bland 188 kommuner med ett totalt NKI (nöjd-kund-index) på 75 vilket är samma nivå som 2017 och 2018. Läs mer

 
Nytt magasin med hemestertips
 
Landskrona stad har tagit fram ett nytt sommarmagasin som ger dig de bästa tipsen på vad du kan göra i Landskrona och på Ven i vår och sommar. Magasinet kommer finnas till utdelning på olika ställen, exempelvis på våra InfoPoints i Landskrona och på Ven.

Läs magasinet