Nu är det vår i Landskrona!
 
Nu har våren kommit till Landskrona. Stadskärnan är påskpyntad och fin, uteserveringarna är iordningställda och butikerna är fulla med fina vårerbjudanden. Följ Landskronasamverkan på Facebook så att du inte missar alla fina erbjudanden och information om hur du tryggt kan fortsätta handla och äta.
facebook.se/landskronasamverkan
Stötta handeln och ge dina anställda en påskpresent
 
Landskronas butiker och restauranger behöver allt stöd de kan få för tillfället. Passa på att uppmärksamma dina anställda med en påskpresent. Med Landskronapresentkortet kan man både äta och shoppa i stan.
Läs mer om presentkortet här
Insatser för att underlätta för de lokala företagen
 
Landskronas näringsliv drabbas hårt till följd av spridningen av coronaviruset och Landskrona stad försöker underlätta så mycket som möjligt. Exempel på åtgärder är att vi senarelägger viss tillsyn och debitering av tillsynsavgifter. Vi kommer ge möjlighet för utökade uteserveringar samt exponering utanför butiker samt erbjuda fler avgiftsfria parkeringar.
Läs mer
Tillfällig personalbrist matchas med övertalig personal
 
Tillväxt Landskrona matchar företag med övertalig personal med företag som har tillfällig arbetskraftsbrist. Genom nära kontakter med Landskronas olika företag gör de en aktiv matchning som bidrar till att vårt lokala näringsliv står så starkt som möjligt.

Kontakta Tillväxt Landskrona så börjar de arbetet omgående. Kontaktuppgifter finns på hemsidan www.latillvaxt.se.
Behöver du träffa flera myndigheter samtidigt?
 
Alla stadens tillståndsmyndigheter samlas varje månad för att hjälpa företag att få svar på sina frågor. Alla är välkomna att boka in sig, både nystartade företag och befintliga företag med nya planer och idéer. Vi svarar på frågor som rör miljö, hälsoskydd och livsmedel, brandskydd, serveringstillstånd, markupplåtelse och bygglov. 

Hör av dig till naringsliv@landskrona.se så kan vi boka en tid till nästa möte den 14 april.
Yrkesmässa den 17 september
 
Tillväxt Landskrona kommer åter arrangera den mycket uppskattade Yrkesmässan. Mässan inspirerar och motiverar elever i högstadiet och gymnasiet att göra kloka studieval som grundar sig på arbetsmarknadens efterfrågan på kompetens.
 
Boka in datumet redan nu så att du kan planera för ditt deltagande. Mer information kommer framöver.