Vi hittar nya lösningar och anpassar oss på bästa sätt!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyhetsbrev April
 
Alla påverkas vi av Corornaviruset på olika sätt och vi får tillsammans hitta nya lösningar för att ta oss igenom denna kris på bästa sätt. På Skinesse gäller tills vidare inte 24-timmarsregeln vid avbokning, utan det är av stor vikt att man inte har några som helst förkylningssymptom när du besöker oss. Vaknar du upp med snuva, ont i halsen, hosta eller feber är det, inte bara helt okej, utan viktigt att avboka din tid samma dag. Liksom jag inte jobbar med förkylningssymptom och ser till att miljön på salongen är väl desinfecerad, för er säkerhet.
 
20 % extra på presentkort
 
Jag vill tacka er friska som fortsätter komma på era behandlingar, ni är så viktiga för att salongen ska finnas kvar även när vi kommit ur krisen. Har du inte möjlighet att komma just nu men vill stödja verksameten erbjuder jag just nu utökat värde på presentkort när du uppger koden "20extra". Jag lägger på 20 % extra på ditt valda belopp, så köper du presentkort på 1000 kr är ditt värde 1200 kr. Presentkorten kan enbart brukas för behandlingar och är giltigt ett år från och med 3 månader efter inköpstillfället.

Beställ enkelt via hemsidan: https://www.skinesse.se/presentkort
 
Gratis frakt vid beställning av produkter
 
Om du inte har möjlighet att ta dig till salongen erbjuder vi nu gratis frakt när du beställer produkter. Maila bara din beställning till kontakt@skinesse.se och ange leveransadress så skickas en faktura till din mail. Vi skickar produkterna när betalningen är mottagen.

Påsken närmar sig och jag vill tipsa om Maria Åkerbergs reseförpackningar är perfekta att fylla påskägget med. Välkommen in och plocka ihop ditt egna innehåll!