Effektiva kurser för programmerare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
24 mars 2020
Start  |  Schema  |  Priser  |  Kontakt  |  Tipsa en vän
Online-kurser med lärare
 
Den pågående pandemin tvingar oss alla till att omvärdera invanda mönster. Givetvis gäller detta också för utbildningsbranschen. Under förra veckan jobbade vi hårt för att ställa om till att kunna ebjuda kurser på distans över internet.
Vi kallar det för Lärareledda online-kurser. En lärarledd online-kurs innebär att du ansluter över internet och träffar vår lärare och andra deltagare via din dator. Du kan när som helst prata och ställa frågor till läraren, precis som om ni satt i samma rum.
Vad är då skillnaden mot andra former av online utbildning? Jo, precis som i ett vanligt klassrum så deltar du i undervisningen i real-tid och kan ställa frågor, interagera med övriga deltagare, samt få hjälp av läraren. Enda skillnaden, mot att vara i ett och samma klassrum är att alla deltagare inklusive läraren själv deltar på distans, via sin dator.
Det är med andra ord en stor skillnad mot så kallad buteljerad online undervisning, där en video inspelning kan ha gjorts för flera år sedan och inte uppdaterats sedan dess. Hos Ribomation, deltar du alltid live och får dig till del aktuella kunskaper. Vi uppdaterar alltid en kurs innan den startar för att säkerställa att innehållet är up-to-date och relevant.
Detta behöver du för att delta: Du behöver en dator, som du kan/får installera programvara på. Denna behöver ha en intern eller extern webcam, samt mikrofon. De flesta moderna laptops har redan en webcam i skärmen. Har du deltagit ett Skype-möte eller liknande, har du redan allt som behövs.
Om vi ska skämta till det en aning, så kan vi säga att Ribomation nu erbjuder
lärarledd COVIDareutbildning   :)
Vi vet att många just nu reflekterar över sin framtida försörjning och att viderutveckling inte har den högsta prioriteten. Å andra sidan, är det just nu ett utmärkt tillfälle att vässa sina kunskaper, eftersom det absolut kommer bättre tider efter denna kris. Vad vi emellertid inte vet, är när detta inträffar.
Så länge COVID krisen pågår så erbjuder vi våra online-kurser till ett av marknadens i särklass lägsta pris:
4000 kr per kursdag
Jo förresten, det var en sak till. Vi byggde om hela vår webbplats att vara helt implementerad i Angular version 9 tillsammans med ngUniversal för SSR (Server Side Rendering) och inbyggd två-språkighet. Det här är något jag får återkomma till i ett senare nyhetsbrev. Bara det, är ju ett skäl att kolla in vår nya webbplats!
Jens Riboe
VD på Ribomation
Våra ämnesområden
 
Klicka på bilden nedan för att visa aktuellt kursschema
 
Ribomation är ett utbildningsföretag som enbart vänder sig till professionella programmerare, vilka vill fördjupa sina kunskaper i programmering av ett visst programspråk, bibliotek eller verktyg. Vi erbjuder lärarledda online-kurser, företagsinterna kurser hos er samt schemalagda kurser centralt i Stockholm.
Se vad våra kunder tycker:
Amazing teacher with very deep and relevant knowledge of the subject.
 Nöjd deltagare på kurs hos Ribomation
 

Vänliga hälsningar,
Gabriella på Ribomation
Detta ebrev har skickats till 

Därför får du våra utskick:

Vi vänder oss uteslutande till professionella programmerare, i deras yrkesroll som program-utvecklare, samt associerade personer i beslutande ställning.

Du har fått detta epost-utskick för att du antingen har varit i kontakt med oss som kund eller så har vi erhållt din epostadress via förvärv av utskickslistor eller från en offentligt publicerad webbplats eller för att någon kollega delat med sig av epost-info.

Om du inte vill ha våra utskick fortsättningsvis, så kan du enkelt välja att av-prenumerera via länken längst ned i detta e-brev.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, Artikel 1, §6, stycke f: "Berättigat intresse". "Behandlingen är nödvändig för ändamål som rör den personuppgiftsansvariges eller en tredje parts berättigade intressen, om inte den registrerades intressen eller grundläggande rättigheter och friheter väger tyngre och kräver skydd av personuppgifter."