Under senaste dagarna har vi samlat ihop flera kreativa tips, så här i Corona-tider. Tex. streamingtjänster för digitala möten, enkilt möte på egen ö...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:

Hej alla kära!
 
Vi går en härlig vår tillmötes med fågelkvitter, sol och skira blåsippor. Men vi lever även i en turbulent tid, milt sagt! Ta tiden an och ladda dagarna med må-bra-saker. Middags-skypa med kära vänner och ring dom äldre och prata glada minnen. Kanske häng en påse med fikabröd på dörren till någon som sitter i karantän...
I tider som denna behöver vi varandra mer än någonsin. Allra helst rent mänskligt, men även såklart företagsmässigt!

Vi väljer att se dagen ljus. Efter regn kommer solsken. Under våra 22 år som branschsökportal, så har vi upplevt en rad konjunktursvängningar, men likväl står vi kvar med huvudet upp och fötterna ner. Och så är vår absoluta plan även denna gång. Men vi vill även påtala att vi ser med stor ödmjukhet på rådande situation.
Under senaste dagarna har vi samlat ihop flera bra och kreativa tips, så här i Corona-tider. Nedan ser du vad några av sajtens medlemmar erbjuder.
Har du fler tips, så kontakta oss.

Väl mött på Eventmarket.se!
 
 
 
Vi på MegaSound hjälper er att flytta er presentation eller konferens till internet med hjälp av streaming. Direktsändning - till era kunder eller medarbetare interaktivt direkt eller inspelning för senare sändning!

Vi kommer till era lokaler eller så kan vi erbjuda att sända från våra studios. Vi finns geografiskt på många platser i Sverige och hjälper er med hela produktionen, stort eller litet.

Se filmen som berättar mer...
 
 
 
Med tanke på rådande förutsättningar av att samla större/mindre grupper så finns möjligheterna till livestreaming kopplat till det jag föreläser om. Ett uppdrag jag hade i går var för ett av våra större försäkringsbolag, det fungerade riktigt, riktigt bra.
 
Vi sände live med ljud och bild från fyra olika orter och sammanlagt över 400 deltagare i 130 minuter.

Fokus låg på bibehållen arbetsglädje i oroliga tider och hur vi genom minskad stress kan skapa ökad arbetsglädje...
 
 

I dessa tider får oro, ångest, rädsla, förbud och tvång all vår uppmärksamhet! Och ju mer vi vattnar dessa känslor desto mer oro skapar det - i alla delar av våra liv!

Tillsätter vi istället ljus energi, så försvinner det mörka. Dvs genom att börja odla positiva känslor, tankar, beteende så kommer den goda energin att sprida sig till alla och göra livet bättre - i det dystra!...
» Läs mer här samt 10 sätt att vattna välmåendet!

I denna artikel vill jag inspirera dig att vända trenden - och du kan göra mycket mer än du tror!

Ewa Wigenheim är föreläsare och professionell livscoach
» Boka henne här 
 
 
Mordmysterium är en uppskattad aktivitet som passar för mindre grupper, vilket kan vara speciellt bra nu i dessa tider. Med hjälp av vår smarta paketlösning, där vi sköter alla förberedelser, kan ni med enkla medel ta hand om aktiviteten själva. Sen kan ni ju även besätlla catering, så gynnas din lokala restaurang.
 
 

Söderarm ligger på en egen liten ö i Stockholms skärgård, på gränsen till Ålands Hav. Hit är ni välkomna för mindre möten. Vi tar alltid emot endast ett sällskap åt gången och förhåller oss alldeles extra till rådande riktlinjer.
Varmt välkomna!
 
 
Stockholm City Conference Centre har under åren valts av många mötesarrangörer för de möjligheter till avskildhet som anläggningen erbjuder. Anläggningen ligger centralt, med goda anslutningar för person- och lasttransport direkt till både Norra Latin och Folkets Hus. Vi erbjuder många olika lokaler som är lämpliga om man vill garantera enskildhet eller exklusivitet för ett möte eller event.
Välkomna!
 
Som ett led i att stötta lokala restauranger börjar ICA Maxi Universitetet i Örebro sälja maträtter tillagade bl.a. av oss. Under veckodagarna kommer man kunna köpa singelmaträtter, och på helgen trerätters måltider.
Av den totala försäljningssumman skänks 5 % till Nyckelfonden.

Varmt välkomna till ICA Maxi Universitetet!
 
 
 

Igår, den 25 mars var det Marie bebådelsedag (även kallad Våffeldagen). Då lär det ha ätits en massa våfflor runt om i landet. Men visste du varför vi äter våfflor?

» Klicka här för svaret och se även vårt goda recept på frasiga våfflor!
 

Gör egen återfuktande handdesinfektion. Här är ett recept som håller standarden för en väl fungerande handsprit, som är så naturlig och hudvårdande som möjligt!
 

ÖPPEN FÖRFRÅGAN
Skriv ner vad du söker och få snabbt svar 
från den eller de branschaktörer som kan vara dig behjälplig!
Det kan handla om föslag på tillgängliga artister, lämpliga möteslokaler, partytält, prisfrågor, streamingteknik...

» Skicka Öppen Förfrågan!MENY
Under MENY på sajten finns hela branschen strukturerad.
På medlemmarnas profilsidor finner du info, bilder
och kontaktuppgifter direkt till respektive aktör.
Eventmarket är en gratis söktjänst utan provisioner!

AVRUNDNINGSVIS

Vi känner oss så stolta över vår kreativa bransch. En bransch som tidigt tar stor stryk i lågkonjunktur. Men som lika tidigt får uppsving när ljusare tider står för dörren.
Njut av solen som skiner och var rädda om varandra.

Vi ses på Eventmarket.se :)

Kram Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se
...och hela Sveriges event- mötes & upplevelsebransch!
Eventmarket Svenska AB