Information till företag om coronaviruset
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Hej,
 
Många i Sverige brottas just nu med stora utmaningar på grund av coronapandemin. Ett stort antal företag drabbas, både små som stora. Jag vill härmed skicka ett stort tack till alla företag i Landskrona som kämpar på i dessa tider. Landskrona är en stad som är full av handlingskraftiga och uthålliga entreprenörer och företagsledare, och vi har genom historien sett bevis på att vi kan vända även de tuffaste situationer.
 
Vi i Landskrona stad gör vårt yttersta för att vi tillsammans ska ta oss igenom denna svåra situation på bästa sätt och du är alltid välkommen att kontakta oss.
 
Vänliga hälsningar,
Torkild Strandberg, kommunstyrelsens ordförande, Landskrona stad
Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet
Regeringens stödpaket till svenska företag
 
Regeringen har lanserat ett stödpaket på över 300 miljarder med åtgärder för att mildra de ekonomiska effekterna av coronavirusutbrottet. Bland åtgärderna finns att staten tillfälligt tar över kostnaderna för sjukskrivningar och delar av lönekostnaderna vid korttidspermitteringar.

Läs mer om stödpaketets innehåll
Samlad information från myndigheter om coronaviruset
 
Verksamt.se finns samlad information från myndigheter om coronaviruset som är viktig för dig som företagare att känna till.
Näringslivsgalan framflyttad till fredagen den 20 november
 
Med anledning av den rådande situationen har vi valt att flytta fram Landskrona näringslivsgala till fredagen den 20 november. Alla som är inbokade sedan tidigare flyttas över till det nya tillfället. Det finns fortfarande några platser kvar om du inte redan har bokat din plats.

Läs mer på landskronanaringslivsgala.se
Landskrona växer - bilaga från Landskrona stad i Sydsvenskan
 
Landskrona stad har gjort en bilaga som gick ut tillsammans med Sydsvenskan i början av mars.

Här kan du kika på hemsidan med samma innehåll som bilagan.