Längdskidåkning 2020

På grund av snöbristen i år har vi behövt flytta, alternativt ställa in många av våra skidarrangemang. Nu gör vi ett sista försök denna skidsäsongen. Observera att utomhusarrangemang kan komma att ställas in med kort framförhållning.

Du kan alltid genomföra skidåkningsgrenen på egen hand om du till exempel åker till fjällen eller besöker Skidome. För att få aktiviteten registrerad återkoppla namn, VGR-id, arbetsplats och Regionklassikerpassnummer till regionklassikern@vgregion.se

4 mars – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidstadion Skövde är inställt
Eftersom väderleken är opålitlig och det därför är osäkert om det kommer finnas snö så har Regionklassikern beslutat att ställa in detta tillfälle.

6 mars – Klassikerskidan, Borås GIF Knektås
På grund av snöbrist har loppet flyttats till 6/3. Klassikerskidan genomförs i år på Borås GIF Arena i Tosseryd. Åk 21 km eller 5 km, klassisk stil. Regionklassikern kommer finnas på plats inne i stugan. Möjlighet att låna utrustning finns. Önskar du låna utrustning maila längd, vikt och skostorlek till regionklassikern@vgregion.se senast den 3 mars.

7 mars – nyinsatt tillfälle för längdskidåkning i Skidome Göteborg
Regionklassikern erbjuder nu som avslutning på skidsäsongen ett specialarrangemang i Skidome den 7 mars, där vi kombinerar teknikträning med ett skidlopp! Arrangemanget är kostnadsfritt. (Begränsat med platser.)

Läs mer och anmäl dig till skidloppen här
 
 
Aktiviteter i Vänersborg för alla tjejer:
Träna i Yogaruset 8 mars och delta i Vårruset 7 maj!

 
Yogaruset i Vänersborg 8 mars
Den 8 mars bjuder Vårruset i Vänersborg till en träningsdag med flera olika träningspass.
Vårruset i Vänersborg 7 maj
Vårruset är ett lopp för alla tjejer! Delta genom att springa, jogga eller gå 5 kilometer. Nu kan du också välja årets nya distans – 2,5 kilometer.
 
Du kan anmäla dig individuellt eller tillsammans med dina kollegor i ett lag. Lag, som består av 6 personer får en picknickkasse från arrangören att ta del av efter loppet.
Anställda i Västra Götalandsregionen har samma anmälningsavgift i period 3 och 4.
Sista anmälningsdag är 4 maj.
Läs mer och anmäl dig här
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.