Isaac And The Soul Company till näringslivsgalan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Isaac And The Soul Company till näringslivsgalan
 
Den 25 april är det dags för årets stora fest - Landskrona Näringslivsgala 2020. Det blir en härlig kväll med god mat, prisutdelningar och fullt ös när Isaac And The Soul Company intar scenen.

Läs mer och säkra din plats på landskronanaringslivsgala.se
Ställ ut på Skånes Matfestival i Lagunen 13-14 juni
 
Under två dagar samlas ett 70-tal utställare inom mat- och dryckesbranschen i Lagunen, Landskronas nya evenemangsområde. Hit kommer cirka 7 000 matintresserade besökare för en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Samtidigt kommer Svenskt Mästerskap i grillning genomföras, en publikvänlig tävling där de vassaste grillarna i Sverige tävlar i allt från förrätt till efterrätt. Läs mer
Välkommen till en inspirationsdag för cykelturism
 
Cykelturisterna i vår region blir bara fler och fler. Hur tar vi emot dem på bästa sätt och hur kan vi dra nytta av denna växande målgrupp?
Den 23 april är du välkommen till en förmiddag i cykelns tecken. Du får tips och inspiration om hur du kan arbeta med cykelturister och tillsammans cyklar vi även en bit av Sydkustleden.
 
Berzerk 28 mars - ett historiskt hinderlopp på Citadellet
 
Den 28 mars släpper vi lös deltagare att gå bärsärkagång på Landskrona slott Citadellet. Berzerk är en hinderbana med historiska förtecken som passar för både elitlöpare och amatörer. Banan innehåller 30 unika hinder och du kan välja mellan olika distanser. 

Berzerk är en perfekt aktivitet som teambilding, varför inte anmäla ditt företag? Läs mer
Ta emot en prao-elev i vår
 
Skolan söker samarbete med företag som vill ta emot en prao-elev under våren 2020. Detta är ett utmärkt sätt att visa upp ditt företag och marknadsföra branschen och dess yrken. Samtidigt hjälper du våra ungdomar att göra välgrundade studie- och yrkesval inför framtiden. Läs mer
Utveckla din digitala närvaro med hjälp av nya guider
 
I dag krävs det att du finns tillgänglig i olika digitala kanaler där dina besökare söker information och vill interagera med dig och din verksamhet. Guiderna är framtagna av Tourism in Skåne men är applicerbara på många olika brancher.

Här finner du guider till hur du bör arbeta med de viktigaste kanalerna.