Nyheter från Gymnastikförbundet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Inbjudan till Förbundsmötet 2020
 
Nu har vi öppnat anmälan till förbundsmötet 25-26 april 2020 i Växjö. Anmäl dig här

Här hittar du all information kring förbundsmötet. Här finns även hålltiderna för mötet och inom kort också alla handlingar som är kopplade till förbundsmötet.
 
EM i trampolin 2020 - komboerbjudande
 
Ska du boka boende och biljetter till EM i trampolin, DMT och tumbling 2020 i Göteborg? Här kan du ta del av ett nytt paketerbjudande så slipper du allt det krångliga med att boka det separat - du spar både tid och pengar. Boka senast 6 april!

Läs mer och boka här
 
EM-redskap till salu
 
Golvskyddsmattor, inskjutsmattor, landningsbäddar, satsbrädor eller trampoliner – är din förening i behov av att fylla på eller byta ut slitna redskap så finns det nu en unik möjlighet! Efter EM i trampolin, DMT och tumbling 7-10 maj finns en hel del redskap till försäljning. Klicka dig vidare för att se hela redskaps- och prislistan och vem du kontaktar för att kunna köpa DMT:n som världsmästarinnan Lina Sjöberg just har tävlat EM på!

Läs mer här
 
Rytmisk gymnastik under SM-veckan 2020
 
Du har väl inte missat att JSM och SM i rytmisk gymnastik kommer genomföras under SM-veckan i Halmstad den 23-25 juni! Inbjudan kommer kommuniceras i slutet av mars, där bland annat preliminära tider för evenemanget kommer presenteras.
 
Tävlingar med sista anmälningsdagar i mars
 
Anmälan till alla nationella tävlingar görs i det nya anmälningssystemet Tävlingskalendern/IndTA. Det innebär att den som ska anmäla behöver en roll i IdrottOnline och ett personligt inlogg på www.indta.se. All information i form av lathundar och de vanligaste frågorna och svaren finns på www.gymnastik.se/indta.

Här finner du en lista av tävlingar med sista anmälningsdagar i mars
 
Gymnastikfestival för alla discipliner
 
Inspiration för uppvisningsgymnastik i samarbete med Gymnastikförbundets Uppvisningskommitté. 100% G.G.G (Gympa, Gemenskap och Glädje). Den nationella uppvisningskommittén vill tillsammans med er föreningar väcka intresset för uppvisningsgymnastiken. Vår satsning på en Gymnastikfestival går hand i hand med Showresan, en inspirationsworkshop för just uppvisningsgymnastik. Få tips på hur din förening kan arrangera och/eller delta i en uppvisning, från övningar, ljussättning och kläder till praktiska delar som logistiktänk som arrangör.

Datum: 23 mars 18.30-20.00
Anmäl dig här
 
Påminnelse om Årsrapporten
 
Sista dag för rapportering var den 25 februari, så vi påminner om att skicka in er årsrapport till Gymnastikförbundet, ni som ännu ej gjort det. Rapporteringen gäller för perioden 1/1 – 31/12 2019, och utgör underlag för medlemsavgiften 2020. Vi passar också på att påminna om att se över era kontaktuppgifter i IdrottOnline så att mail och brev hamnar rätt i er förening.

Läs mer information om årsrapporten och hur ni går tillväga här
 
Erbjudande från Vera Sport
 
Vera Sport erbjuder enklare designer av heldräkter till träning och tävling till bra priser!
Träffa Vera Sport på Förbundsmötet i Växjö 25-26 april och diskutera föreningsprofil och föreningsdräkter.

Läs mer här
 
En kullerbytta om dagen med bamse!
 
Häng med på Bamses utmaning att göra en kullerbytta varje dag i en vecka! Eller kanske klarar du en hel månad? Att snurra, klättra, balansera och slå kullerbyttor är väldigt bra för kroppen. Rörelse och lek gör oss starka och pigga.

Hur långt tror du att vi kan rulla tillsammans?

Registrera din kullerbytta på www.bamse.se/bamsekullerbytta – varje dag fram till 31 mars!
 
Sök LINGMEDALJEN - Svenska Gymnastikförbundets högsta utmärkelse
 
I din förening har du säkert en eller flera som har utfört ett framgångsrikt ledarskap och som kan erhålla - LINGMEDALJEN.

Detta krävs:
- som föreningsledare/gymnastikledare i minst 15 år.
- som ledamot i regionalt förbund i minst 15 år.
- som ledamot i Svenska Gymnastikförbundets eller Lillsveds styrelser eller central kommitté i minst 15 år eller den som genom speciellt förtjänstfulla insatser på annat sätt gagnat svensk gymnastikrörelse.

Läs mer och ansök här
 
Gymnastikförbundet söker en redovisningsekonom
 
Vi söker nu en redovisningsekonom som vill vara en del av vår ekonomiavdelning på Gymnastikförbundets nationella kansli. Avdelningen är liten, vilket innebär att du blir en viktig kugge i förbundets ekonomi.
 
För mer information kontakta ekonomichef Carina Watson Hertéus, carina.watson.herteus@gymnastik.se, tel 08-699 64 79