Effektiva kurser för programmerare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
7 februari 2020
Start  |  Schema  |  Priser  |  Kontakt  |  Tipsa en vän
Kursruari 2020
 
Här i Stockholm känns det som våren redan är här, trots att almanackan indikerar att det borde vara snö och minus 10 grader.

Februari är annars en utmärkt månad att ladda in nya kunskaper, så vi döper om den till kursruari.

Tidigare i veckan höll jag en kurs om GIT versionshantering för ett av våra större företag inom tillverkande industri.

Det som var det bestående intrycket hos deltagarna var hur pass kraftfullt men också enkelt GIT är.
I grunden består GIT av ett antal enkla program vilka skapar text eller zlib kompri-merade filer i .git/ katalogen. 

Dessa i kombination med kommunikation via SSH eller HTTPS till en fjärrserver medger kollaborativt arbete i såväl stora som flera mindre arbetsgrupper.

Om du inte redan jobbar med GIT, ta en titt på vår mycket praktiskt inriktade kurs.

 
 
Jens Riboe
VD på Ribomation
 
Kurs om GIT Versionshantering
 
GIT är det helt dominerande versionshanteringssystemet för programkod, på grund av att det underlättar för team att arbeta isolerat med delar av koden utan att störa arbetet med andra delar av koden. När det sen är dags att infoga resultatet gör GIT det mesta av editeringsarbetet via en merge eller rebase operation.
  Den här kursen ger omfattande kunskaper i GIT och hur du använder det för att arbeta effektivt i både små och stora programutvecklingsteam. Du får också lära dig att arbeta effektivt mot GIT fjärrservrar, samt kunna ta dig ur olika misstag.
GIT LogoDenna kurs vänder sig till programutvecklare, IT-driftspersoner, tekniska chefer som vill börja använd GIT som versionshanteringssystem.
Datum20 - 21 februari 2020
PlatsÖstermalmstorg 1, Stockholm
MågruppProgrammerare m.fl.
FörkunskaperErfarenhet av programutveckling
Kursen ges på svenska, men vårt kursmaterial är författat på engelska.

Kurs om Amazon AWS
20 - 21 februari, Stockholm
Det är ingen överdrift att påstå att Amazon AWS molnet helt har förändrat landskapet för driftsättning av moderna applikationer. Genom att använda virtuella EC2 servrar, kan vi nu inom några minuter sjösätta ett helt applikationskluster, det som tidigare med fysiska servrar tog dagar att åstadkomma.
  I denna fullpackade kurs lär du dig allt du behöver veta för att snabbt komma igång med att driftsätta dina egna webbapplikationer i Amazon AWS.
Denna kurs vänder sig till programutvecklare, IT-driftspersoner, tekniska chefer som vill börja använda AWS molnet.
Datum20 - 21 februari 2020
PlatsÖstermalmstorg 1
MålgruppDev ops med flera
FörkunskaperLinux
Kursen ges på svenska, men vårt kursmaterial är författat på engelska.
https://www.ribomation.se/courses/cloud/aws-overview.html

Kurs om Google Firebase
20 - 21 februari, Stockholm
Om du har erfarenhet av att bygga back-end system där data ska synkroniseras i realtid mellan många aktiva deltagare på olika klienter såsom modern webbapp, mobile hybrid-app, Android/iPhone mobile-app, så vet du hur komplicerat detta är och hur mycket tekniskt arbete som krävs. Jämför detta då med Firebase real-time DB, där du är igång och synkar klienter på en förmiddag!
  Denna kurs fokuserar på att du snabbt kommer igång med att förstå och kunna bygga applikationer med synkronisering i realtid mellan flera olika klienter.
Denna kurs vänder sig till programutvecklare som vill börja använda Google Firebase.
Datum20 - 21 februari 2020
PlatsÖstermalmstorg 1
MålgruppWebbutvecklare
FörkunskaperJavaScript
Kursen ges på svenska, men vårt kursmaterial är författat på engelska.
https://www.ribomation.se/courses/cloud/firebase.html

CSS för Programmerare
17 - 20 februari, Stockholm
Du får lära dig allt du behöver veta om CSS & HTML för att förstå hur CSS regler ska utformas och hur webbläsaren väljer ut vilka regler som ska användas. Kursen är uppbyggd kring många korta teoriavsnitt, vilka avslutas med praktiska programmeringsövningar.
  Vi vill understryka att kursen vänder sig till utvecklare som använder CSS som ett programspråk, för att realisera en design. Med andra ord; det är inte en kurs om grafisk web design, utan om att förstå och kunna tillämpa CSS/HTML/JS.
Denna kurs vänder sig till dig som idag arbetar med programmering av webb-applikationer. 
Datum17 - 20 februari 2020
PlatsÖstermalmstorg 1
MålgruppWebb programmerare
FörkunskaperProgrammering i JavaScript
Kursen ges på svenska, men vårt kursmaterial är författat på engelska.
https://www.ribomation.se/courses/web/css-basics.html

Angular
24 - 27 februari, Stockholm
Angular har på kort tid blivit industri-standard för att bygga moderna webbapplikationer baserade på principen om single-page application (SPA). Detta innebär att browsern laddar en enstaka HTML fil, som i sin tur laddar JavaScript kod och CSS style-sheets. Alla logiska webbsidor byggs upp av JS funktioner, HTML template snippets och renderas med CSS stylesheets.
  Denna kurs lär dig allt du behöver veta för att snabbt komma igång och bygga moderna webbapplikationer med hjälp av Angular.
Denna kurs vänder sig till dig som idag arbetar med programmering av webb-applikationer. 
Datum24 - 27 februari 2020
PlatsÖstermalmstorg 1
MålgruppWebb programmerare
FörkunskaperVana att programmera i JavaScript
Kursen ges på svenska, men vårt kursmaterial är författat på engelska.
https://www.ribomation.se/courses/web/angular-basics.html

Ribomation är ett utbildningsföretag som enbart vänder sig till professionella programmerare, vilka vill fördjupa sina kunskaper i programmering av ett visst programspråk, bibliotek eller verktyg. Vi erbjuder både företagsinterna kurser hos er och schemalagda kurser centralt i Stockholm.
Se vad våra kunder tycker:
Välskrivet kursmaterial, duktig föreläsare och de praktiska övningarna.
 Nöjd deltagare på kurs hos Ribomation
 
Priser
 
Våra priser för öppna schemalagda kurser är baserade på antalet kursdagar och samman-fattas i tabellen nedan.
KursdagarPris [ex. MOMS]
111 000 kr
215 000 kr
319 000 kr
424 000 kr
527 000 kr
Samma-företags rabatt
 
Vi ger 20% rabatt för tillkommande deltagare från samma företag vid samma kurstillfälle.
 
Till exempel : Ni är tre personer från samma företag och anmäler er till en schemalagd kurs, som går ett viss datum. Då fakturerar vi ett helt pris för en person och reducerat pris för två personer. Förutsättningen är att vi kan skicka en samlingsfaktura till företaget.
 
Företagsinterna kurser

Du kan också boka någon av våra kurser som en företagsintern kurs. Då håller vi kursen i era lokaler och vid ett datum som passar er.
 
Även för företagsinterna kurser tycker vi att våra priser ska vara transparenta och det ska vara enkelt att på förhand räkna ut vad det kommer att kosta.

Läs mer om vår prismodell på vår webbplats.

Vänliga hälsningar,
Gabriella på Ribomation
Detta ebrev har skickats till 

Därför får du våra utskick:

Vi vänder oss uteslutande till professionella programmerare, i deras yrkesroll som program-utvecklare, samt associerade personer i beslutande ställning.

Du har fått detta epost-utskick för att du antingen har varit i kontakt med oss som kund eller så har vi erhållt din epostadress via förvärv av utskickslistor eller från en offentligt publicerad webbplats eller för att någon kollega delat med sig av epost-info.

Om du inte vill ha våra utskick fortsättningsvis, så kan du enkelt välja att av-prenumerera via länken längst ned i detta e-brev.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, Artikel 1, §6, stycke f: "Berättigat intresse". "Behandlingen är nödvändig för ändamål som rör den personuppgiftsansvariges eller en tredje parts berättigade intressen, om inte den registrerades intressen eller grundläggande rättigheter och friheter väger tyngre och kräver skydd av personuppgifter."