Dags att planera årets utbildningar
Hos oss hittar ni alltifrån endagsutbildningar till utbildning under flera dagar, vi har även föreläsningar och inspirationsdagar. Här kan ni läsa mer om
 Borago
 
Ny utbildning
Om olyckan är framme har ni någon som kan
Hjärt- och Lungräddning (HLR)?
Vill ni veta mer?

Läs mer om Boragos HLR kurs
 
 
 
Inför vårens och sommarens storstädning

Diplomerad Golvvårdare - 2 dagar
Professionellt utförd golvvård ger mätbara effekter så som längre hållbarhet och mer lättstädade golvytor, vilket minskar risken för förslitnings-skaderelaterad sjukfrånvaro på grund av att 70% av den dagliga städningen utgörs av golvstädning
Läs mer
 
I blickfånget just nu

Diplomerad Hygientekniker - 1 dag
Genom goda kunskaper om bakteriens livsbetingelse, städmetoder, materialhantering och personhygien kan vi förebygga att vissa sjukdomar får möjlighet att spridas vidare. 
Läs mer
Se bättre ut

Fönsterputsutbildning - 1 dag
Vi erbjuder en grundutbildning i fönsterputs där deltagaren får lära sig baskunskaper i putsteknik samt hur man effektiviserar sitt arbete utan att kroppen tar skada. Utbildningen lämpar sig speciellt för kommuner som återtagit städningen i egen regi men även privata städföretag som vill utöka sitt tjänsteutbud.
Läs mer
Vårda dina kunder

Service & Kundrelationer - 1 dag
Hur vi bemöter våra kunder är ett av de få bra konkurrensmedel som finns kvar idag. Vikten av att ha goda kundrelationer är därför en överlevnadsfråga när de tjänster som erbjuds på marknaden många gånger påminner mycket om varandra.
Läs mer
 
Börja 2020 med att låta dina medarbetare peppas med handfasta tips, inspiration och överraskningar under en föreläsning med högt i tak!
 
 
Nu har du chansen att boka våra inspiratörer och utbildare Åsa Sjöstrand och Marina Edberg, som skräddarsyr upplägget efter just er verksamhets behov och önskemål. Föreläsningen kan hållas på plats hos er.
 
Förslag på ämnesområden vars innehåll skräddarsys utifrån er verksamhets behov:
 
  • Livskvalitet – balans, arbete och fritid. Hitta strategi – hur kommer jag fram till denna balans? Hur fyller jag på mina resurser? Ta hand om dig – det är ditt ansvar.
  • Arbetsglädje – VI, jag och mitt team. Alla är lika viktiga. Värderingar. Självkännedom, mina behov – vad behöver jag? Hur påverkar jag andra? Hur påverkas jag?
  • Yrkesstolthet – Utbildning – kunskap, vi vill uppmuntra till utbildning och kunskaper om att leda sig själv för att skapa trygghet, arbetsglädje och livskvalitet. Professionalism – personlig utveckling.
 
 
Välkommen med din förfrågan!
 
 
Kontakta oss på telefon 013- 24 55 00
Via mail: info@borago.se

...Inspiratörerna och utbildarna
Åsa Sjöstrand (tv) och Marina Edberg (th).
 
 
Gå in på Borago.se där hittar ni vårt utbildningsutbud