Projektet på Melleruds köpcenter - Se filmen om Nokalux - Produktnyhet InLED AirC - Möt en av våra medarbetare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Ljus till Melleruds köpcenter
 
Ett nytt köpcentrum har byggts i Mellerud.

Centrat har plats för någonstans mellan 25 och 40 butiker. Den totala storleken blir cirka 11 000 kvadratmeter.
 
Under hösten 2019 färdigställde Assemblin el i Bengtsfors ett nytt köpcenter i Mellerud. Här har man valt att samla både mataffärer, elfirma, blomsteraffärer och restauranger mfl under ett och samma tak. Med en stor öppen yta i centrum som kan disponeras till olika aktiviteter och utställningar.

Detta var en total lösning framtagen av Projektengagemang i Åmål, Stefan Günter, Assemblin i Bengtsfors, Jacob Salomonsson och Nokalux. Nokalux levererade majoriteten av belysningen.

Köpcentret har gångstråk ihop med de öppna ytorna och där har man använt Nokalux armatur Nemo 7 som i detta fall är en downlight med svarta detaljer som vi lackat på begäran.

I skärmtaken utomhus valdes Timbal infälld och på masterna utomhus valde vi att sätta Antares. I utrymmen som WC har man valt en slagtålig armatur med inbyggd sensor.

I så gott som alla delar där det sitter armaturer från Nokalux har vi kunnat använda oss av vårt standardsortiment. Det var i många fall, mycket kort om tid på vissa delar. Tack vare korta ledtider har vi kunnat leverera snabbt, och på kort tid. Det är ett arbete som flutit på bra utan problem. Order har gått via Storel i Karlstad.

Handlingar:  Projektengagemang Åmål, Stefan Günter
Installatör: Assemblin Bengtsfors, Jacob Salomonsson
Grossist: Storel Karlstad, Kristina Vapengren
Säljare: Klas Fors
Du har väl inte missat filmen om Nokalux
 
Via knappen nedan kan du se vår film om vår verksamhet i Värmländska Töcksfors.Se filmen
Produktnyhet InLED 6.6 finns nu med AirC !
 

AirC
AirC är ett sensorsystem med dagsljuskontroll som kan programmeras via mobil-app.

Sensorn kan även kommunicera trådlöst med flera sensorer. I systemet kan även trådlösa
strömbrytare integreras.

Se produktblad
GRÖN EL HOS NOKALUX
 

Nokalux är självförsörjande på grön el!
Hos Nokalux moderbolag, Vätterledens Invest, finns även vindkraftproducenten.
Smålandsvind. Produktionen av grön el från vindkraftverken motsvarar inte bara Nokalux utan hela koncernens elförbrukning.

Att vi, Nokalux AB, är en del i en mer klimatneutral energiförbrukning ser vi som ett naturligt steg mot en ljusare framtid.

Läs mer
Möt en av våra medarbetare - Linda Plate, Marknadsansvarig Nokalux
 

Hur ser en vanlig arbetsdag se ut för dig?
Den är aldrig likadan. Jag börjar med att se igenom mejlen samt kalendern och prioriterar därefter. Mitt arbete är allt ifrån uppdatering på hemsidan, fixa nya etikettmallar mot grossisten, utvecklar affärsystemet, nya produktblad och allt annat som rör marknad.

Tidigare arbetsliv? ÅF, Visma och KR System där jag arbetat som IT-konsult, Kvalitétsansvarig och Verksamhet/Systemkonsult.

Anställningsår? Februari -12

Hur hamnade du på Nokalux? Nokalux var kund till mig 2011 och behovet var att utveckla affärssystemet och hemsidan. Jag trivdes bra på Nokalux och Nokalux med mig, vilket resulterade i en tjänst hos Nokalux som marknad och affärssystemsansvarig.

Var bor Linda? Bor i Åmål sedan 7 års ålder. Född i Uddevalla och de första 7 levnadsåren  tillbringade jag i Färgelanda. Arbetar på plats i fabriken , Töcksfors 3 dagar i veckan och på hemmakontor 2 dagar.

Har du någon gammal hobby? Har nog provat det mesta som brottning, handboll, basket, fotboll, innebandy och ridning. Cyklade från den ena träningen till den andra som barn.

Nuvarande fritidsintresse? Tränar mycket på gymmet, tycker det är kul med fitness.
Men förutom det, så för ett halvår sedan åkte jag och Camilla (Nokalux) på en weekend för att bekanta oss med Islandshästar. Det resulterade i att jag numera är medryttare på en gård med Islandshästar i Säffle. Då jag fungerar som så, att det är 100% eller 0%, så vill jag ha en egen Islänning och rida hela tiden nu.

Senaste bok? Läser inte böcker och tycker inte att jag har tid med det. Ska jag ändå nämna några böcker så gillade jag verkligen Ulf Lundell men det är närmare 20 år sedan.

Favoritresemål? Egypten, dit jag åker varje år och har gjort i 8 års tid.

Drömresemål? Island, tänker mig då en ridtur där man är ute och rider för att beskåda sevärdheter. Allt sker på hästryggen men övernattar på hotell där hästen inackorderas i sin egen typ av hotell.

När sker drömresan? Så fort som möjligt men just nu är pengarna slut, då jag köpt en lägenhet till min dotter som valt att bosätta sig i Göteborg. Men siktar på hösten -20.

Vad är din största utmaning på Nokalux? I dagsläget är det uppgradering till G5, som är vårt affärssystem som skall genomföras i rätt tid. Uppdateringen i sig är inget problem men att lyckas hålla tidplanen, är ofta värre.

Har du något mer att tillägga? Intervjun sker 20 december så därför önskar jag God Jul men det känns bättre med God fortsättning med tanke på publiceringsdatum!
 
Vi loggar besök på vår webbplats - se integritetspolicy här.