Just nu erbjuder vi våra Kundklubb'are 25% på all inredning. Vi presenterar rykande färska Newbie-tapeter och tipsar om textilfärg......
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
v.6 2020

» Läs mailet online
Välkommen 2020!
 
Nytt år innebär nya vanor... 
Vi vet inte hur många gånger vi skrivit -19 istället för -20 efter datumet... Men nu så, nu lyder pennan och det känns riktigt bra att skriva 2020.

Vårt 2020 ser spännande ut...
Redan har flera nya tapetkollektioner anlänt till butiken och ett par av dessa presenteras här i brevet. Nytt för i år är också att det anrika tapet-varumärket Engblad & Co (tidigare ECO) kommer slussas ut och de framtida kollektionerna kommer lanseras som Boråstapeter.

Ni har kanske även sett att en ny byggnad håller på att ta form alldeles bredvid oss. Vi ser fram emot att få 'Arboga Padel' som granne. En liten fågel har viskat att anläggningen kommer invigas i slutet av maj. Spännande!

» Följ bygget på Arboga Padel's facebooksida
 
25% på all inredning!
 
Snart står alla-hjärtans-dag för dörren.
Därför erbjuder vi 25% rabatt på all inredning. Det gäller allt från lampor, doftljus, kuddar, filtar och andra inredningsdetaljer för hemmet. Välkommen in till butiken!

Erbjudandet gäller för er Kundklubb'are fr.o.m. 6/2 t.o.m. 15/2 2020.
 
Tapet-Nyheter!
 
Låt oss få presentera några alldeles rykande färska tapetnyheter från Boråstapeter. Vi startar med Newbie, som är ett samarbete mellan Kappahl och Boråstapeter. Därav känner säkert en del av er igen de underbara mönstren som barn nu kan ha både på kroppen och på väggarna. Välkommen in till butiken och bläddra i katalogen.
» Se alla mönster här.
Den andra tapetnyheten är Falsterbo III. En härlig katalog fylld med ombonade blomstrande mönster och mustiga färger. Det är nämligen just så trenden ser ut. De vita väggarna byts ut mot mönster, mönster, mönster...
 
Förnya & förändra med textilfärg!
 
När man vill förnya eller förändra sina kläder, handdukar, dukar eller andra textilier, så är det smart att färga. Med textilfärg från Nitor kan du på ett litet kick skapa helt nya uttryck utan att behöva köpa nytt.
Back to black...
 
Vi slår även ett slag för Nitors produkter 'Back to Black' och 'Back to White'. Perfekt för att återskapa svärtan eller för all del det vita. Det där med hållbarhet... sånt gillar vi på Samuelssons!
Klotter-sanering!
 
Har ni råkat ut för klotter eller önskar att få bort något som är målat med sprayfärg, tusch, kulspets m.m. Då har vi två produkter som fungerar alldeles utmärkt! Har ni större ytor så erbjuder sig Samuelssons Fastighetsservice att göra jobbet.
 
Butikens ordinarie öppettider är:
måndag - fredag: 07 - 18
lördagar: 09 - 14

Men när helgerna knackar på dörren så gäller lite speciella öppettider.
 
Avslutningsvis...
 
Vi lever i en värld som digitaliseras i rasande fart.
Och ja - även vi jobbar aktivt med vår hemsida och förmedlar våra budskap både via mail och socialamedier... Men vi vet även att det mänskliga mötet alltid kommer att förbli otroligt viktigt. Kanske extra viktigt i vår bransch. Vi älskar att få delge er smarta tips och praktiska råd. Att få visa er hur kulörer och glanser ter sig och hur tapetmönster upplevs 'i den verkliga världen'. Vi älskar helt enkelt att få finnas med i processen när ni skapar och färändrar era hem.

Tack för att vi får finnas till för er.
Tillsammans ser vi nu fram emot ett spännande 2020!
Bästa hälsningar från oss på Samuelssons!
 

/ Marie, Maria, Magnus, Olivia, Jennie
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se