VGR-medarbetare på skidlopp i Skövde 2019
Just nu extra bra VGR-priser på längdskidpaket, -textil och -tillbehör!
 
Aktuell information inför årets längdskidlopp!

1 februari – Billingens Långlopp, Skidstadion Skövde är inställt
Arrangörerna har valt att ställa in loppet i år på grund av snöbrist i Skövde. Loppet kommer genomföras igen nästa år.

5 februari – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidome Göteborg
Loppet genomförs utan tidtagning,. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats i Ski lodgen, en trappa ned, där man prickar av sig innan start. Var på plats 15 minuter innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt.

22 februari, nytt datum – Regionklassikerns 5 km-lopp, Hestrastugan Borås
På grund av snöbrist har loppet 25/1 ställts in. Vi har istället bokat 22 februari för Regionklassikerns 5 km-lopp. Loppet genomförs utan tidtagning. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats inne i stugan där man prickar av sig innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt.

4 mars, nytt datum – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidstadion Skövde
Loppet 2/2 är inställt på grund av snöbrist. Vi hoppas på bättre förutsättningar framöver och har flyttat loppet till den 4 mars istället. Loppet genomförs utan tidtagning. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats med tält på Skidstadion där man prickar av sig innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt för VGR-medarbetare.

6 mars, nytt datum – Klassikerskidan, Borås GIF Knektås
På grund av snöbrist har loppet flyttats från 31/1 till 6/3. Klassikerskidan genomförs i år på Borås GIF Arena i Tosseryd. Åk 21 km eller 5 km, klassisk stil. Regionklassikern kommer finnas på plats inne i stugan. Möjlighet att låna utrustning finns. Önskar du låna utrustning maila längd, vikt och skostorlek till regionklassikern@vgregion.se senast den 3 mars.


Då vintervädret fortfarande lyser med sin frånvaro ber vi er observera att arrangemangen kan komma att ställas in på grund av snöbrist eller andra orsaker. Detta kan i sådana fall komma ske med kort varsel genom information på webben och via mail.

Läs mer och anmäl dig till skidloppen här
 
VGR-medarbetare på skidlopp i Skövde 2019
 
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.