Tack Viktoria, Välkommen Nina & Marianna!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Tack och Lycka till Viktoria!
 
Vi är på gång med en hel del förändringar i personalstyrkan här på salongen. Efter snart tre år på Skinesse har Viktoria valt att ändra inriktning och ska sätta sig i skolbänken för nya äventyr. Vi tackar henne för en fantastisk bra insats och önskar henne stort Lycka till! Viktoria kommer ni ha möjlighet att möta igen då hon kommer in i sommar och arbetar lite extra. Vi återkommer med vilka veckor detta blir.
Välkommen Nina
 
Ett nytt ansikte för er är en god vän och kollega till mig, som kommer jobba extra på Skinesse från februari. Nina är 35 år från Stockholm och har arbetat runt om i världen som hud- och massageterapeut sedan 2008. Allt från aromaterapi, sport och triggermassage till resultatinriktad hudvård. Hon är också personlig tränare , fitnesscoach och jobbar med kostrådgivning. En passionerad själ inom hälsa och strävar alltid efter bästa resultaten. Hon har arbetat på Grand Hotell SPA , flertalet Ving hotell, Radisson, SATS och Master Training m.fl. och har lång och bred erfarenhet inom yrket.
FilleringFresh flyttar in
 
Från 3 februari kommer Marianna och FilleringFresh flytta in sin verksamhet hos oss, till en början måndagar och fredagar. Marianna är legitimerad tandläkare och certifierad filler och botoxbehandlare. Se hennes jobb och håll utkik efter öppningserbjudanden på Instagram: @filleringfresh