Gunnar genomförde hela Regionklassikern på en dag!

Gunnar Wärnfeldt, till vardags på VGR IT i Göteborg, sökte efter en utmaning och bestämde sig för att genomföra Regionklassikern på en dag. Genom att både cykla, simma, springa och åka skidor i ett sträck under en och samma dag genomför Gunnar en riktig ultraklassiker.

Han började äventyret en vacker dag i slutet av november med ryggsäcken packad med extra kläder och energibarer genom att cykla från sin bostad i Kungsbacka till Åbybadet i Mölndal, en stäcka på 34 kilometer. Därefter simmade han 1000 meter och fortsatte sedan sin resa med att springa 13,5 kilometer till Skidome i Kviberg. Där hyrde han ett skidpaket och genomförde den sista grenen genom att skida 11,5 kilometer.

Totalt tog det Gunnar 5 timmar och 40 minuter att genomföra hela Regionklassikern.

Här kan du följa Gunnar på hans äventyr
 
Tack för ett väl genomfört motionsloppsår! Det är en helt fantastisk upplevelse att få se alla VGR-deltagare på motionsloppen, alltid glada och taggade inför utmaningen.

Det är extra roligt att även få uppleva de vänskapsband som skapas bland deltagarna i detta gemensamma intresse för rörelse och motion. Man kanske inte jobbar på samma enhet eller förvaltning men man finner varandra i regionens tält under motionsloppen. Ni lever verkligen upp till ”Vi är kraften”.

Vi vill bli ännu fler som deltar på motionsloppen så även i år vill jag föreslå att du avger ett nyårslöfte om att ta med en kollega till ditt nästa motionslopp. Visst vore det härligt att ge möjligheten för någon annan att få uppleva den goda stämningen vi har tillsammans.

God jul och gott nytt motionsloppsår!

Åsa Axelsson
Regionklassikern
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.