Från oss alla till er alla -
en riktigt god jul!
 
Snart lägger vi ännu ett händelserikt år bakom oss och blickar fram mot ett nytt. Vi är redan i full gång med att planera nya spännande evenemang och möten för vårt näringsliv. Men innan dess önskar vi en riktigt god jul och ett gott nytt år!

P.s. passa på att julhandla i vår mysiga stadskärna. Butikerna har extraöppet innan jul.
Nu kan du anmäla dig till Näringslivsgalan 2020
 
Den 25 april är det dags för årets stora fest - Landskrona Näringslivsgala 2020. Det blir en härlig kväll med god mat, underhållning, prisutdelningar och möjligheter att knyta nya kontakter.

landskronanaringslivsgala.se kan du läsa mer om evenemanget, vilka kategorier du kan nominera till samt vårt partnererbjudande.
Företagsarenan bjuder in till föredrag med Per Grankvist
 
Den 30 januari bjuder nätverket Företagsarenan in till "Kick-off 2020" på Landskrona teater med en av Sveriges just nu mest uppskattade föredragshållare, Per Grankvist. På ett lärorikt och underhållande sätt berättar han hur man ska tänka för att hållbarhetsarbetet ska bli lättare, roligare och lönsammare.

Läs mer och anmäl dig
Se filmen från näringslivsdagen
 
Den 8 november genomförde Landskrona stad, Swedbank och Landskrona Energi en förmiddag för näringslivet på temat "Våga satsa". Programmet för året innehöll föredrag om ekonomiska trender med Olof Manner, digitalisering med professor Bo Dahlbom och en panel om vågade bostadsprojekt i Landskrona. 

Se filmen med glimtar från dagen.


 
Hitta din sommarpersonal på Sommarjobbsmässan
 
Att rekrytera sommarvikarier kan vara tidskrävande. Genom sommarjobbsmässan får du som företagare en möjlighet att träffa intresserade, berätta mer om din verksamhet och samla in besökarnas CV.

Datum och tid: 5 februari kl. 14.00-17.30
Plats: Exercishallen, Kasernplan


Läs mer och anmäl dig
Vill du hyra ut eller sälja en lokal eller fastighet?
 
Landskrona stad erbjuder en kostnadsfri digital tjänst, Objektvision, där du kan marknadsföra lediga verksamhetslokaler och fastigheter för uthyrning eller försäljning. Även företag till försäljning kan exponeras.

objektvision.se kan du läsa mer
Du har väl inte missat det rykande färska numret?
 
Hör av dig om du inte får vår tidning LA Business så ordnar vi så att den skickas till dig fortsättningsvis.
Resumé av 2019 i bilder
 
Ett innehållsrikt år är snart till ända. Klicka på bilden och se en resumé av året som gått.