Se över era RSK-nummer, se över era användare och God Jul
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Passa på att se över era RSK-nummer 

Den 1 januari 2020 tar vi fram underlaget för årsabonnemangskostnaden för RSK-nummer, vilket kommer att faktureras i början av året.

Vi ber er se över ert sortiment så att det är aktuellt, uppdaterat och att utgågna nummer har avregistrerats innan årsskiftet.

Passa även på att komplettera eventuell information som saknas så att de som söker efter era produkter får bästa möjliga information.
 
 
Se också över vilka som kan logga in 

Den som är huvudansvarig hos er kan gå in och administrera användarna. Om någon har slutat hos er ska den personen "kryssas ur" så att de inte längre kan logga in. Har er huvudansvariga slutat, kan ni kontakta oss på VVS-Info, så lägger vi till en som är aktuell.

Passa också på att kontrollera om adressen till företaget stämmer.
 
 
Under hösten har vi haft två utbildningar

Vi har utbildat ytterligare ett gäng administratörer i VVSIN (vårt administrationsverktyg). Vi kommer att fortsätta att hålla utbildningar på våren (mars-april) och på hösten (oktober-november).

Det är ett verkligt bra tillfälle att få lite djupare kunskap om hur informationen i RSK-databasen används och en möjlighet att få tips och trix inte bara från kursledarna utan också från andra som jobbar i samma bransch.

Kurserna hålls i våra lokaler i Stockholm (Hornstull) mellan 9.30-15.30. Information om nästa utbildningstillfälle i vår kommer i nyhetsbrev och via hemsidan.
 
Snart är julen här

December brukar gå ruskigt fort och julen är närmare än man tror. Vi på VVS-Information vill passa på att önska er en skön och trevlig jul. 

Som vanligt kommer vi att skicka vår vanliga julhälsning: en musmatta med nästa års kalender.