Produktnyheter - Möt en av våra medarbetare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Produktnyhet Office Op/Mp
 
Allroundarmatur försedd med mikroprisma alternativt Opalskiva med eller utan uppljus.
Stomme i plåt strukturlackerad vit RAL 9010. Yttergavlar i plast.
Kan användas ihop med vårt trådlösa sensorsystem AirC.
AirC: Sensorsystem med dagsljuskontroll som kan programmeras via app. Sensorn kan även kommunicera trådlöst med flera sensorer. I systemet kan även trådlösa strömbrytare integreras.

Kan förses med dragströmbrytare.

Se produktblad OP
 
Möt en av våra medarbetare - Joacim Hallberg innesäljare i sydväst Sverige
 

Hur ser en vanlig arbetsdag se ut för dig?
Ofta börjar dagen med att gå igenom mejlen och en avstämning med vad som är mest brådskande.

Vi har som oftast ett flöde med projekt så vi väger varje dag vad som är mest prioriterat för tillfället och jobbar utifrån det. Vi är då jag och Adam Hagström. Jag jobbar för distrikt sydväst men det är allra mest med Adam då vi jobbar tillsammans i Gislaved. Jag projekterar, gör offerter och lägger in order men ingen dag är den andra lik.

Anställningsår? Dec-17

Tidigare arbetsliv? Jobbade på Trelleborg i Forsheda som maskinoperatör, men där jag var i endast 3 månader. Därefter hamnade jag på Solar i Värnamo och där satt jag som innesäljare i nästan 7 år och varav de 3-4 sista åren var med inriktning på belysning.

Hur hamnade du på Nokalux? Jag har känt Adam sedan tiden på Solar där vi var kollegor och vi trivdes bra tillsammans. Jag hörde mig då för då Nokalux var en bekant leverantör för mig. Det ena gav det andra som det så ofta blir.

Var bor Joacim? Bor i Värnamo och har bott där i ca 6 år. Är född i Forsheda som är en liten ort i Småland, inte långt från Värnamo där jag bor nu.

Har du någon gammal hobby? När jag var yngre tyckte jag om att spela fotboll men det är många år sedan jag slutade. Det är väl 20 år sedan eller nej förresten hur gammal är jag? Det är ca 15 år sedan :-)

Nuvarande fritidsintresse?  Det största fritidsintresse som varit med mig under en längre tid är styrketräning och fitness. Det innebär även att kost och hälsa överlag är viktigt. I perioder äter jag ingen skräpmat utan mycket kyckling, ris, tonfisk och ägg. Det är svårt att säga i dag vad som egentligen är nyttigt men under vissa perioder har jag har varit mer eller mindre pedantisk med min kost och levt efter det. Grönsaker däremot har jag hört att det inte är nyttigt ;)

Fotboll eller hockey? Ishockey är en mycket bättre publiksport och är betydligt mer actionfyllt och underhållande. Har dock aldrig spelat hockey själv.

Favoritlag? HV71 Camilla som intervjuar säger att det inte är okej då hon håller på Frölunda. Som Joacim sa så är det en publiksport men jag har väldigt svårt att se HV71 slå Frölunda. Så det är ju tur att det inte händer så ofta.

Favoritförfattare? Läser väldigt mycket, men inte alltid böcker utan även mycket artiklar på nätet. Jag är ingen bloggföljare direkt, utan snarare söker jag information i olika former på daglig basis. Friedrich Nietzsche som skrev filosofiskt om bl.a. religion är nog min favoritförfattare. Han skrev mycket om samhällsfilosofi och samhällskritik, och delar av det han skrev kan uppfattas som ganska kränkande, men det är väldigt tänkvärda teser.

Favoritresemål? New York helt solklart! Har bara varit där en gång men det kommer att bli fler gånger. Älskar pulsen och det känns som ett stort urverk som aldrig slutar gå. Det är en enormt stor stad men ändå när jag stod på Rockefeller center kände jag att staden var överskådlig och greppbar. Kände med en gång jag kom hem att jag måste tillbaka.
L A är väl det som lockar mig som nummer två så håller mig i USA. Gillar så klart solsemester men tröttnar fort så väljer hellre andra resmål.

Vad gör du på din fritid? Träningen har varit från och till. Jag är väldigt kunskapssökande så det tar mycket tid och har resulterat i lite i t.ex. programmering och även fotografering. Sen är det så klart kompisar. Har alltid haft lust att lära mig något instrument då jag är väldigt musikintresserad men det har aldrig blivit så. Har alltid musik i lurarna.

Vill du berätta en hemlighet? Oj, det finns mycket jag skulle kunna berätta. När jag var liten var jag alltid avundsjuk på alla som kan vissla så jag tränade och tränade. Sedan vid 20-års ålder lärde jag mig äntligen att vissla men det var ju liksom ingen i omgivningen som blev imponerad över det för alla kan ju vissla.

Vad är din största utmaning på Nokalux? Det är nog att försöka leverera enligt de krav man har till sig själv i förhållande till nivå på beräkningar och kunskap. Försöker alltid att hålla en viss standard och där är jag hård mot mig själv. Ibland är det svårt när det är mycket tidspress. Vill så klart att kunden får det som förväntas.

Har du något mer att tillägga? Nej, har faktiskt inte det för det kom fram så mycket under intervjun. 

Tack Joacim för intervjun.
 
Vi loggar besök på vår webbplats - se integritetspolicy här.