Tack för senast! Vad trevligt att du besökte oss på vår Kundkväll den 14 november. Vi har en fråga: Vill du bli Kundklubbsmedlem på Samuelssons?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
v.48 2019

» Läs mailet online
Tack för senast - Vi har en fråga till dej!
 
Vill du bli kundklubbsmedlem hos Samuelssons Färg & Desighus?
 

Torsdagen den 14 november hade vi en Kundkväll hos oss här i butiken, och vi vill nu rikta ett stort tack till alla er som var med oss denna kväll.

När du anmälde dig till vår Kundkväll, såg vi att du/din mailadress inte fanns med i vårt Kundklubbssregister. Därför vill vi nu erbjuda dig att bli fullvärdig Kundklubbsmedlem hos oss. Medlemskapet är helt gratis och du erhåller kassarabatter och mailutskick med kampanjer, inbjudningar till Kundkvällar och värdefulla tips. Därtill kan vi serva dig vad gäller historik om tidigare köp, kulörval och beställningar...

Klicka på Anmälningsknappen nedan för registrering!
 
Här nedan ser du bilder från Kundkvällen.
Och längre ner i mailet tipsar vi om tapetkampanjer, juldukar, tomtar och presentkort... Och dessutom får du receptet på Olivias Fröknäcke :)
Under kvällen serverade vi snittar i olika färger och former.
Bl.a så hade Olivia bakat ett Fröknäcke som vi toppade med färskost, brieost, fikon & äppelmarmelad och ett basilikablad.
» Här har du receptet på Olivias Fröknäcke!
 
Pågående kampanjer!
 
 
Jultips!
 
Presentkort!
Ett bra tips på julklapp är att köpa ett presentkort som gäller på Samuelssons Färg & Designhus. Beloppet bestämmer du själv och giltighetstiden är ett år.
 
Tomtar!
Kan man egentligen ha för många tomtar? Välkommen in och bekanta dig med tomtarna på Samuelssons. Kanske fattar du tycke och väljer att köpa med dig en liten skäggig kompis hem :)
 
Ljusmassa
Julen sprider ljus både i rum och sinne. Vi har ljusmassa för dig som stöper dina egna ljus.
 
Vaxade textildukar
Välkommen in så mäter vi upp exakta centimetrar som passar just ditt bord i juletid. Vi har både 'vanliga' vaxdukar och vaxade linnetyger.
 
Avslutningsvis...
 
Tänk att det redan är 1:a advent nu på söndag.
Här hos oss på Samuelssons märker vi det tydligt, då många vill hinna tapetsera och göra fint där hemma inför julens festligheter. Andra nöjer sig med en halvliter Servalac för att måla om gungstolen i rummet. Vi märker även att SPA-produkter och dörrmattor går som smort. Oavsett vad, så ser vi fram emot en härlig december månad med alldeles lagom mycket julstök!
Bästa hälsningar och glad 1:a advent
önskar vi dig!
 

PS! Vi hoppas verkligen att du vill bli Kundmedlem hos oss...
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se