Vi vill tacka alldra ödmjukast för att ni ville komma på vår Kundkväll på Samuelssons den 14 november. Nu närmar sig julen även hos oss på Samuelssons......
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till:
v.48 2019

» Läs mailet online
Hej alla kära kundklubbsmedlemmar!
 
Torsdagen den 14 november hade vi en Kundkväll hos oss här i butiken, och vi vill nu rikta ett stort tack till alla er som var med oss denna kväll. Och för er som inte hade möjlighet att komma, håll ut - det kommer bli fler tillfällen :)

I dagens mail kan ni se bilder från kundkvällen. Vi puffar även för pågående tapetkampanjer och tipsar om tomtar, juldukar och recept på Olivias Fröknäcke...
Under kvällen serverade vi snittar i olika färger och former.
Bl.a så hade Olivia bakat ett Fröknäcke som vi toppade med färskost, brieost, fikon & äppelmarmelad och ett basilikablad.
» Här har du receptet på Olivias Fröknäcke!
 
Pågående kampanjer!
 
 
Jultips!
 
Presentkort!
Ett bra tips på julklapp är att köpa ett presentkort som gäller på Samuelssons Färg & Designhus. Beloppet bestämmer du själv och giltighetstiden är ett år.
 
Tomtar!
Kan man egentligen ha för många tomtar? Välkommen in och bekanta dig med tomtarna på Samuelssons. Kanske fattar du tycke och väljer att köpa med dig en liten skäggig kompis hem :)
 
Ljusmassa
Julen sprider ljus både i rum och sinne. Vi har ljusmassa för dig som stöper dina egna ljus.
 
Vaxade textildukar
Välkommen in så mäter vi upp exakta centimetrar som passar just ditt bord i juletid. Vi har både 'vanliga' vaxdukar och vaxade linnetyger.
 
Avslutningsvis...
 
Tänk att det redan är 1:a advent nu på söndag.
Här hos oss på Samuelssons märker vi det tydligt, då många vill hinna tapetsera och göra fint där hemma inför julens festligheter. Andra nöjer sig med en halvliter Servalac för att måla om gungstolen i rummet. Vi märker även att SPA-produkter och dörrmattor går som smort. Oavsett vad, så ser vi fram emot en härlig december månad med alldeles lagom mycket julstök!
Bästa hälsningar & glad 1:a advent
önskar vi dig!
 
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se