Göteborgsvarvsveckan 2020 – VGR finns på plats på flera lopp

Västra Götalandsregionen finns på plats på flera av loppen under Göteborgsvarvsveckan. Anmäl dig och delta i loppen som passar dig!


Trailvarvet 12 maj
Välj Trailvarvet 11,5 km eller Trailvarvet Walk på 8 km. Banan går genom skiftande natur och kuperad terräng. Start och mål är i Slottsskogen vid Björngårdsvilllan, banan går genom Änggårdsbergen.

Stafettvarvet 13 maj
Fem löpare springer 3,7 kilometer vardera genom Slottsskogen. Efter målgång får varje lag ett matpaket. Samla ihop kollegorna och upplev glädjen av att träna och tävla tillsammans! En anmälan gäller för ett lag på fem personer.

Cityvarvet 16 maj
Loppet för dig som vill uppleva det bästa av Göteborgsvarvet och känna pulsen i centrala Göteborg! Starten går på Götaplatsen och följer sedan den blå linjen 4,3 kilometer till målet på Slottsskogsvallen.

YogaRun 16 maj
I YogaRun genomför man samma bana som Cityvarvet, 4,3 kilometer från Götaplatsen till målet på Slottsskogsvallen. Vid målgång får du din yogamatta och deltar sedan i meditations- och yogaklass i Slottsskogen. Inga förkunskaper krävs, alla kan vara med!

Göteborgsvarvet 16 maj
Den 16 maj är det dags för Göteborgsvarvet 2020. Som anställd i Västra Götalandsregionen har du en fast anmälningsavgift på 645 kronor. Sista anmälningsdag är den 31 mars 2020.

Läs mer om loppen och anmäl dig via VGR:s anmälningslänkar här
 
 
• se aktuella friskvårdsprojekt, reportage och nyheter om kommande aktiviteter.
• få all information om Regionklassikern och motionsloppen som ingår.

• se friskvårdserbjudanden och VGR-rabatter i din del av regionen.
• prenumerera på nyhetsbrev från vgrbalans.