NYHET: Hudvårdande Makeup. FilleringFresh gästar Skinesse. Fina erbjudanden.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Mii cosmetics -introduktionserbjudande
 
Nu har Mii Cosmetics hudvårdande makeup anlänt och vi vill sätta igång att sminka er alla! Därför erbjuder vi nu er att komma och få en makeup efter eget önskemål, kanske vill du bli fin inför en fest eller få en konsultation för en vardagssminkning som passar dig.
Priset: 250 kr och för denna summa får du handla produkter och dessutom drar vi av 10% på all makeup när du bokar denna tjänst!

Mii Cosmetics är inte bara en makeup utan även en förlängning av hudvården. Framtagen för att passa hudterapeutens krav på vad vi lägger på huden!

Spana in höstens gästcollection nedan - Beauty Empowered
 
FilleringFresh gästar oss 25/11
 
Marianna som driver FilleringFresh är legitimerad tandläkare och certifierad estetisk injektionsbehandlare som erbjuder fillers och botox. Konsultation ingår alltid i ditt besök. Spana gärna in före- och efterbilder på instagram - @filleringfresh . Vi bjuder på lite gott tilltugg denna dag och specialerbjudanden hos oss på Skinesse!
 
1.1 ml Revolax Deep Läpp/Nasolabialveck - 2200 SEK
Botox 3 områden - 3500 SEK
MicroGold - 2500 SEK

Boka datumet 25/11 via Filleringfresh’s bokadirekt:
 
ÜBER PRO PEEL

Nu kan du boka Über Pro Peel till din Dermapen-behandling! En unik kemisk peeling från märket Dp Dermaceuticals speciellt framtagen för att kombineras med Dermapen4 men kan även göras separat.

ÜBER Pro Peel förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar. I samband med Dermapen: 500 SEK
 
Julkalendern du inte vill stå utan!
 
Vi har fortfarande några julkalenderar kvar från Maria Åkerberg. Denna vill du inte vara utan i december! Vad kan vara härligare än en hudvårdsöverraskning varje morgon fram till jul?! Kanske blir en produkt du får prova en storfavorit du inte vill vara utan? Julkalendern är anpassad att passa alla åldrar och hudtyper. 999 SEK (värde: 1870 SEK)
 
Missa inte Konsultationsdagen 7/11 -
20 % på Nimue!
Vi vill åter igen påminna om att det snart är dags för Skinesses mest efterlängtade dag på hela året! Kom och prata hudvård med oss och Nimueexpert Marika Küller. Vi erbjuder 20 % rabatt på Nimueprodukter och bjuder på bubbel och tilltugg. Det finns EN plats kvar kl 14.00 för en 45 min scanning, privat hudvårdskonsultation och behandling. Se mer info på vår hemsida och maila oss för bokning. Önskar du ingen scanning är du varmt välkommen att dyka upp oanmäld under dagen mellan 10-20. Hoppas vi ses!
 
I ytterligare en vecka kan du boka in Oktober månads erbjudanden med fokus på problemhud. Håll utkik på hemsidan efter nya erbjudanden i November!
@skinessehud