Missa in höstens näringslivsdag i Landskrona!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Sista chansen att anmäla sig till höstens näringslivsdag!
 
Nu är det åter dags för höstens stora näringslivsevenemang. Den 8 november bjuds Landskronas näringsliv in till "Våga satsa" som i år kommer att handla om vågade bostadsprojekt, ekonomiska trender och digitaliseringens vinningar. Evenemanget genomförs av Landskrona stad, Swedbank och Landskrona Energi. Sista anmälningsdagen är på måndag den 4/11.
Läs hela programmet och anmäl dig!
TV-kocken och kokboksförfattaren Lisa Lemke medverkar i Food Talks på teatern den 15/11
Food Talks på Landskrona teater den 15 november
 
Food Talks är ett evenemang för alla som är verksamma inom mat och dryckesbranschen eller som har ett brinnande intresse för ämnet. Det kommer bli en hel dag med föredrag och samtal med entreprenörer, offentliga aktörer, akademin och tongivande mat-personligheter.

Food Talks genomförs för tredje årets i rad av föreningen Food Evolution, men för första gången i Landskrona. Läs mer och anmäl dig
Vill du driva eget? Börja med en inspirationsträff på Linc
 
Genom Nyföretagarcentrum arrangerar vi inspirationsträffar där du som vill starta eget företag kan få kunskap och inspiration.
Här får du lära dig mer om vad det innebär att bli egen företagare och du får slipa dina kunskaper inför en start. Affärside, marknadsföring, ekonomi och myndighetskontakter är några av ämnena vi berör.

Nästa träff är den 21/11 klockan 18-20. Träffen är kostnadsfri men anmälan krävs. Läs mer
Byggentreprenader är en av de aktuella upphandlingarna under hösten
Seminarium om offentlig upphandling 27/11
 
Vill du bli leverantör till Landskrona stad? Då är det en bra början att vara med på ett av våra upphandlingsseminarium som vi genomför vid fyra tillfällen varje år. Där tar vi upp vad offentlig upphandling innebär, hur det går till i praktiken och var du hittar kommande upphandlingar med mera.
Läs mer och anmäl dig
Nu är det dags att nominera Årets företagare 2019
 
Årets företagare är Sveriges mest prestigefyllda pris och delas ut av organisationen Företagarna både lokalt, regionalt och nationellt. Kriterierna är att företagaren ska äga och driva företaget, visa på kreativitet och vara en god förebild som ledare. Företaget ska också ha en god lönsamhet.

Utmärkelsen Årets unga företagare är nytt för i år och går till en företagare under 35 år. Läs mer
Foto: WorldSkills Sweden
Visa upp ert företag och träffa ungdomar vid Yrkes-SM 2020
 
Yrkes-SM 2020 är Sveriges största yrkesevenemang för ungdomar. Den 22-24 april kommer ca 30 000 besökare till ett evenemangsområde vid Olympia Park i Helsingborg för att inspireras av Sveriges yrkesskickligaste ungdomar. Cirka 50 yrken kommer att finnas på plats för att tävla och visa upp sig.

Vill du ställa ut på mässan eller kanske bli en av evenemangets samarbetspartners? Läs mer
Var står ditt företag om två år?
 
Vad gör dina konkurrenter? Utnyttjar du den nya tekniken? Detta är några frågor som du kan få svar på genom IUC:s satsning Skånsk industriell framtid. I projektet kan industriföretag, och industrinära företag, få en analys med fokus på företagsutveckling och ökad lönsamhet samt stöd i arbetet med att ta fram en strategi för de kommande två-tre åren. Läs mer