Table presenterar produktnyheter, genomförda evenemang och samarbeten.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
 
KÖKSUTRUSTNING
 
 
Drömmer du precis som Niklas Ekstedt om att arrangera din egen festival eller matmässa? I så fall har vi den rätta utrustningen. Vår köksutrustning är anpassad för storkök, är välbeprövad och håller hög kvalitet. Vi besitter lång erfarenhet inom etablering av tillfälliga köksmiljöer och hjälper gärna till med produktrådgivning. 
Nedan presenteras ett axplock av den köksutrustning som lämpar sig för en matfestival. Utbudet är dock betydligt bredare och samtliga produkter finns på vår hemsida.
 
MUURIKKA

Stekhäll tillverkad av högklassigt varmvalsat stål med en unik ytbehandlad yta så att du ska få bästa möjliga smakupplevelse från din stekhäll. Stekhällen kan både användas på gasolbrännaren eller över en öppen eld.
 
Art.nr: 5051
 
 
ROSTFRI KOLGRILL

Kolgrill med justerbar höjd på hjul. Grillen är tillverkad helt i rostfritt stål med kraftigt gjutjärnsgaller. Modellen står på hjul.


Art.nr: 5065
 
STEKBORD

Rostfritt stekbord för storkök. Stekbordet är försett med två värmezoner och är tippbart med hjälp av manuell vev.

Art.nr: 5121
 
KOMBIUGN RATIONAL SCC 201

Kombiugn med en rad funktioner och möjligheter till varierad matlagning. I produkten ingår en stycken stickvagn för bleck. Mot tillägg kan tallriksvagn för bankettillagning samt termocover för detta hyras till.

Art.nr: 5016
 
BÄNKFRITÖS DUBBEL
 
Rostfri fritös för storkök. Fritösen har två fack för fritering vilka kan användas oberoende av varandra och har separata termostater. Fritösen är avsedd att ställas på köksbänk eller liknande då den saknar golvstativ.

Art.nr: 5130
 
NYHETER
 
 
PACOJET

Glass- och sorbetmaskin som gör det enkelt att producera högkvalitativa rätter och samtidigt spara tid, arbetsinsats och reducera matsvinnet.

Art.nr: 5004
 
ELDSTAD

Modern eldstad med industriell design i svart stål. En snygg och stämningshöjande detalj vid entréer och under event som sker utomhus.

Art.nr: 9806