Utbildningstillfälle 13 november 2019

Utbildningarna är en introduktion till administrationsverktyget: hur man gör en ansökan, administrerar sina RSK-nummer med bilder och dokument och hur man arbetar vidare med sina artiklar i RSK-databasen. På eftermiddagen kommer vi att ha en kort genomgång av ETIM och hur man arbetar med det.
 
Grundutbildning i RSK-ansökningar
En genomgång av alla moment från början där vi går igenom vilka krav som finns och hur man gör en RSK-ansökan från start. När grunden är på plats går vi också igenom hur man kan göra för att förenkla arbetet, hantera många ansökningar samtidigt och hur man kompletterar med all relevant information redan från start. Hur ska bilden vara utformad, vad är serie, kan jag välja nummer själv? Varför behövs all information och vad används den till? Vi går igenom de vanligaste frågorna samt har en öppen diskussion med de frågor och synpunkter som finns i gruppen.

Ta med egen dator för momenten med praktiska utbildningsmoment.
 
Kursledare: Kajsa Lindström, VVS Information
Plats: VVS Informations lokaler på Drakenbergsgatan 23 i Stockholm (Hornstull)
Tid: kursen startar 9.30 och håller på till c:a 15.30 (kontoret är bemannat från klockan 9.00)
Kostnad: Utbildningarna är kostnadsfria, men om man uteblir så debiteras företaget 750 kronor. Lunch och fika ingår.
 
Observera att man bara kan anmäla en person åt gången i formuläret. Vill man anmäla flera, så får man göra anmälningarna en i taget. Max antal deltagare per utbildningstillfälle är 8 personer. Ångrar man en anmälan, så meddela oss. Då kan någon annan få platsen.
Namn (För- och Efternamn)
Företag
E-postadress
Telefonnummer (helst mobilnummer)
Allergier
Skicka