Samla kollegorna till julkonferens
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Dags att mötas nu i jul - varför inte göra något kul?!
 
Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att boka in årets julkonferens och julbord.
I denna julspecial har vi samlat några erbjudanden från våra mötesplatser i Skåne och vi kan vi locka med julbord på slott, julbord i naturen eller en exklusiv firmafest.

Vi hjälper dig gärna med olika förslag

 
Juliga Hälsningar
Elin & Jimmy Moritz

  
  
Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Samla kollegorna och njut av julen i Skåne 
PGA Sweden National
Bara

SMAKFULLT JULMÖTE PÅ PGA NATIONAL

Bjud in kunder och kollegor till en konferens med dignande julbord fyllt med julens läckerheter. Vi uppgraderar ert möte fritt med julbord eller en 3-rätters julinspirerad meny som middag! Vår köksmästare, Martin Morand, lovar ett härligt dessert- och gottebord som en god avslutning på julbordet.
Läs mer om PGA Sweden National
 
Nötesjö Konferenshotell
Nötesjö

KONFERENS + JULBORD = SANT!

Än är det en bit kvar till jul men tiden går snabbt, passa på att boka Er konferens hos oss på Nötesjö och ät ett gott julbord med skånska och vällagade smaker. Bjud in kollegor och kunder på en heldagskonferens och njut av våra ljusa lokaler samt en god jullunch eller varför inte avsluta dagen med god julbuffé.
Missa inte vårt nybyggda spa med tre varmvattentunnor under bar himmel och bastu med utsikt över ängen. Tillgång till spa ingår vid bokning av övernattning.
Som privat kund erbjuder vi 20% vid bokning av övernattning och tillgång till spa. Erbjudandet gäller från 1 oktober – 30 november 2019.

Uppge SKÅNSKAJUL2019.

Mejla din förfrågan till Nötesjö Konferenshotell!
Smygehus Havsbad
Smygehus

VÄLKOMNA JULEN VID HAVET!

På anrika Smygehus Havsbad står vårt populära klassiska skånska julbord uppdukat från den 29/11. På fredagar blir det sång och musik och Melodikryss med Lilla Beddinge teater och lördagarna dans till levande orkester. Övriga dagar på förfrågan.

Pris från 468 kr
Konferens med julbord eller jultallrik, från 525 kr

Varmt välkomna!

Läs mer och boka Smygehus Havsbad?
 
Wanås Restaurant Hotel
Knislinge

JULBORD PÅ WANÅS MED NYGRÄDDAT

Fira in julen med Wanås utvalda julbord med säsongens vilda efter en dags möte i Lilla eller Stora Ateljén. Nybakat från vårt bageri på eftermiddagen bjuder vi på! Kombinera med övernattning i vårt prisbelönta hotell och visning i Wanås skulpturpark, en av världens mest erkända.

Mejla din bokningsförfrågning till Wanås Restaurant Hotel
Örenäs Slott
Glumslöv

KLAPPAT OCH KLART MED SLOTTETS JULBORD

Vi hälsar alla välkomna till slottets goda julbord, oavsett om det är för en konferens med julbordslunch eller en festlig kvällsvisit i slottsmiljö, med eller utan efterföljande pianobar. I år kan vi även presentera 2 kvällar med underhållning i vår eventhall; den 22/11 med dans till Perikles och den 29/11 Magiföreställning samt dans till det populära livebandet "Stämbandet"

Vill du veta mer om Örenäs Slott?
 
Bjärsjölagårds Slott
Sjöbo

FÅ EN FÖRSMAK AV JULEN!

Koppla av en stund med en kopp glögg framför öppna brasan i en vacker miljö. Njut av ett dignande julbord med allt som hör den skånska julen till, avsluta med dessert- och gottebordets läckerheter. Serveras såväl konferensgäster som privata sällskap. Vi serverar vårt julbord från den 19 november till den 17 december.
Kombinera gärna med övernattning.

Mejla din förfrågan till Bjärsjölagårds Slott eller ring 0415-412 90.
Hotell Erikslund
Ängelholm

JULIGA RUMSPRISER PÅ ERIKSLUND

Boka ditt julbord tillsammans med er konferens och vi erbjuder strålande rumspriser på övernattning. Enkelrum 600:- exkl. moms.
Vårt härliga hemlagade julbord med skånska traditioner är framdukat fredagar och lördagar från 29/11. Show och underhållning av Partyfabriken. För övriga datum begär offert.
Välkommen att boka!
Kerstin Olsson 0431 415 701 kerstin.olsson@hotellerikslund.se

Vill du boka Hotell Erikslund?