Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantör Kasthall
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
MELANGE FAMILY – en flexibel mattfamilj från Kasthall med matchande produkter för offentliga miljöer
 
Melange Family är tre olika mattor – de vävda Macro och Häggå samt den tuftade Loop – baserade på Kasthalls unika melangeull med dess visuella och funktionella egenskaper som, vävd eller tuftad, lämpar sig extremt väl för offentliga miljöer. Melange Family’s tre olika kvalitéer finns som heltäckande och avpassade alternativ och erbjuder spännande sätt att variera uttryck, men behålla den övergripande atmosfären. Mélangeullen kännetecknas av vackra naturliga toner i skiftande nyanser och har även en brandhämmande funktion samt en naturlig smutsavvisande förmåga som underlättar underhållet.

» Läs mer om Melange Family här!
 
Projekt
Projekt - Bank Hotel
När Kasthalls Mary-Ellen Axelsson och Ida-Marie All tillsammans med arkitekten Jonathan Söderblom på Stureplansgruppen dekorerade cocktailbaren Ms Papillon på det nyöppnade Bank Hotel i Stockholm, använde de en ny tryckteknik.

Vi skrev ut Papillons heltäckningsmatta i 100 dpi. Den här trycktekniken möjliggör ett slutresultat med tydliga mönster utan färgbegränsningar", säger Mary-Ellen.
Jag tror att mönstret vi skapade i heltäckningsmattan, en djup skogsgrön bas med fjärilar som flyger från blomma till blomma, formade en feminin känsla”, säger Jonathan.

» Läs mer om projektet på Bank Hotel här!

Läs mer om unika heltäckningslösningar på Kasthall.com
Projekt – Tiundaskolan
När Tiundaskolan i Uppsala byggdes stod hållbar arkitektur och konst högt upp på agendan. I jakten på ett trägolv som kunde hålla i flera generationer, föll valet på Kasthalls industriparkett i ask.

Att industriparketten är tålig beror på att den ställs på kant till skillnad mot vanlig parkett, och att den består av en och samma trä-råvara rakt igenom. I kombination med att golvet får regelbunden grund- och ytbehandling innebär det att golvet kan behålla sin funktion väldigt länge. För Kasthalls industriparkett av ask kan det ta upp mot 200 år innan den är sliten och behöver bytas ut", berättar Per Rickard, Nordisk försäljningschef på Saicos Colours GmbH, som är Kasthalls partner för golvbehandlingar.

» Läs mer om projektet Tiundaskolan här!
 
: Abstracta´s monter från Stockholm Furniture Fair 2018 men Livia I färg Himalaya.
Garanti
För att garanti på fast installerade golv och mattor skall gälla så måste Kasthalls läggningsinstruktoner efterföljas och installation måste vara utförd av godkänd GBR-ansluten installatör, dvs Golvbranschens Riksorganisation. Skötselråd och läggningsanvisningar finns på vår hemsida.

Våra säljare
Mikael Bornéus – Kasthall Sales Representative region öst/nord – 0709 10 18 53

Titti Liljegren – Kasthall Sales Representative region väst/syd – 070 910 17 84
 
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!