Skånska Möten tipsar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Skånska Möten - experter på konferens i Skåne
Välkommen tillbaka efter en härlig sommar!

Vi finns här för dig som behöver hjälp med att få förslag på olika konferensanläggningar i Skåne. Du får hjälp hela vägen -  från konferensförfrågan till dess att bokningen är genomförd.


Ibland behöver man även inspiration för att hitta rätt mötesplats och därför anordnar vi inspirationsdagar för svenska och danska mötesbokare. Vår erfarenhet är att det är viktigt att själv besöka mötesplatsen för att skapa sig en känsla vilka anläggningar som passar vilka grupper. Du som mötesbokare ges möjlighet att, under en dag, uppleva några av våra utvalda mötesplatser - helt kostnadsfritt.

När Skåne är som bäst bjuder vi in till en ny inspirationsdag/visningstur där vi besöker fem fantastiska mötesplatser kring Österlen. Boka in tisdagen den 27 augusti i kalendern och anmäl dig idag!
Detta vill du inte missa. Sista anmälningsdag 16 augusti.
Anmäl dig här

Varmt välkommen med din mötesförfrågan

 
Hälsningar
Elin & Jimmy Moritz

   
  Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Ny medlem i Skånska Möten
Nu kan vi hälsa Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg välkomna tillbaka som medlemmar i Skånska Möten.
Ett populärt hotell i Helsingborg med Skånes kanske bästa frukost. Har du inte provat den är det hög tid, du kommer inte att ångra dig.

På hotellet finns allt från små till stora konferenslokaler som anpassas efter gruppens behov. Till helgen arrangeras till exempel Helsingborgs Dryckesmässa i lokalerna.

Radisson Blu Metropol Hotel ligger centralt beläget i Helsingborg med endast 300 meter till Knutpunkten /Helsingborgs central som du enkelt når med tåg, buss & båt.
Kontakta oss på Skånska Möten för mer information och bokning.
 
Hotel Statt
Hässleholm

Välkommen till Hotel Statt i Hässleholm!

Kombinera totalrenoverad mötesanläggning med ett ”statement” för miljön. Hässleholm är knutpunkten som förbinder södra Sverige. Perfekt för dig som prioriterar den gröna resvägen.

Personligt värdskap, hållbarhet, hög kvalité på mat, en atmosfär du trivs i och modern teknik. Det är Hotel Statt. Vi bryr oss. Om dig, om framtiden, om miljön och om varandra.

Läs mer om och boka Hotel Statt
Radisson Blu Metropol Hotel
Helsingborg


Konferens i city

När du väljer oss kan du vara säker på att ditt möte är i goda händer och vi ser fram mot att tillsammans med dig designa er nästa mötesupplevelse.

På Helsingborgs bästa mötesplats erbjuder vi 8 moderna lokaler och kapacitet upp till 300 personer.
Boka höstens möten och få 10% på lokalhyra när du uppger kod Metropol.
Gäller nybokningar mellan 20/8-20/12, för grupper på min. 15 personer.

Läs mer om och boka Radisson Blu Metropol Hotel
 
Lakritsprovning på nästa konferens?

En smak av svart guld – provning på Lakritsfabriken i Ramlösa
 
Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!
Under provningen får du möjlighet att lära dig mer om lakritsens historia, var den växer och hur den tillverkas. Detta samtidigt som du smakar dig igenom vårt sortimentet från lakritsrot till färdig produkt.
Boka en lakritsprovning i samband med er nästa konferens, antingen i butiken i Helsingborg eller på er valda mötesplats.
Kontakta oss på Skånska Möten för pris och bokning.

Läs mer om Lakritsfabriken i Ramlösa och våra andra "vänner"
Inspirationsdag 

Tisdag 27 aug


DAGENS PROGRAM

Drakamöllan Gårdshotell
10.00-11.00
Kaffe & visning

Karlaby Kro 
11.40-13.00
Visning & Lunch

Hotel Svea
13.30-14.30
Visning

Ystad Saltsjöbad & Villa Strandvägen
15.00-17.00
Visning & fika

Läs mer och anmäl dig här