Skånes Matfestival i "Lagunen"
 
Mycket på gång i Landskrona
 
Vi kan bara konstatera - vilken sommar vi har haft här i Landskrona! Särskilt glada är vi för att den nya satsningen Sommar i Lagunen blev en sådan succé. Under fyra veckor var det fullt ös vid vår citybadplats med allt från matfestival och fotboll till glödvandring och konserter.

 
Seminarium om cykelturisten - en växande målgrupp
 
Cykelturismen bara ökar och ökar och i år förväntar vi oss fler cykelturister än någonsin till regionen! Den 11 september välkomnar vi dig som ser affärsmöjligheter med den ökade cykelturismen. Det bjuds på en förmiddag fylld av inspiration, konkreta tips och även lite roligheter.

Seminariet äger rum på Hotel Öresund i Landskrona. Läs mer
 


 
Nya idéer i sommar?
 
Har du en affärsidé och funderar på att starta eget? I samarbete med Nyföretagarcentrum arrangerar vi två minikurser under hösten som ger dig kunskap och inspiration. Kursen är kostnadsfri och äger rum på Linc i Landskrona. Datum: 12/9 samt 21/11. Läs mer
     
Vill du fördjupa dig ännu mer kan också vi tipsa om kursen The Academy.
Kickstart Digitalisering - ett stöd för industriföretag
 
Kickstart Digitalisering är ett koncept som hjälper ditt industriföretag att komma igång eller att vidareutveckla digitaliseringen.

Under en heldag och två halvdagar (4/9, 20/9 samt 9/10) kommer du få träffa experter och andra företag som ger dig mängder med information, tips, idéer och givande erfarenhetsutbyte. Läs mer
Blytackor från Boliden Bergsöes batteriåtervinning
Företagarlunch hos Boliden Bergsöe den 17 september
 
Från tradition till innovation är temat för en företagarlunch den 17 september. Denna dag har du möjlighet att komma innanför grindarna på Boliden Bergsöe, ett för många välkänt landskronaföretag. Efter företagslunchen inviger de sin nya plastseparationsanläggning. Inbjudan
Sätt färg på din kund och öka försäljningen!
 
Kanske har du läst boken Omgiven av idioter och googlat ”vilken färg är jag?”. Med en fördjupad förståelse kring kundens beteende kopplat till dess ”färgkombination” skapas effektivare försäljningsarbete, nöjdare kunder och ökade affärsmöjligheter.

Denna heldagskurs arrangeras av Familjen Helsingborg den 19 september. Läs mer
Småföretagarnas Riksförbund bjuder in till träff i Landskrona
 
Är du småföretagare och vill träffa politiker och tjänstemän från Landskrona stad tillsammans med andra småföretagare för att prata om sådant som är viktigt för ditt företag? Då ska du anmäla dig till Attitydresan som arrangeras av Småföretagarnas Riksförbund den 25 september på Linc i Landskrona.
Läs mer och anmäl dig
Save the date!
 
  • Våga satsa! den 8 november. Landskrona stad, Swedbank och Landskrona Energi arrangerar en näringslivsdag på Landskrona teater.
     
  • Food Talks den 15 november. En heldag för alla mat- och måltidsentreprenörer, även denna på teatern. Arrangör är Food Evolution i samarbete med Landskrona stad.