Till dig som är medlem i FUB 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Medlemsnytt!
 
Juli 2019
 
 
Riksförbundet FUB:s kansli har ändrade telefontider under sommaren 2019:
1-28 juli (vecka 27-30): 09.00 - 11.30
29 juli-4 augusti (vecka 31): Kansliet är stängt
5-31 augusti (vecka vecka 34-35): 09.00 - 11.30

 
22 juli-19 augusti kommer vi också stänga ner FUB på Facebook, Twitter och Instagram. Medlensnytt tar nu semester och är tillbaka i september. 
 
Glad sommar alla FUB-vänner!
 
Aktivistveckan 2019
- inte långt kvar! 


Vecka 39 närmar sig med stormsteg. Du har väl inte missat att vi skickar ut särskilda utskick med information om just aktivistveckan? Alla som får Medlemsnytt ska också få utskicket om Aktivistveckan.

På vår webbsida hittar du tidigare utskick som du kan skriva ut, eller skicka till en vän.
 
Under Aktivistveckan ska vi för första gången utse Årets Aktivist! Två personer vinner pris, en för Årets FUB-aktivist och en för årets Inre Ringen-aktivist! Alla kan nominera, men den du nominerar ska vara medlem i FUB. Kanske är det en person som du tycker gör ett bra arbete för FUB, FUB:s medlemmar och samhället i sig? Nominera till sista augusti.
#mittFUB - vad betyder FUB för dig? Just nu har vi en pågående kampanj på sociala medier där vi vill uppmärksamma våra medlemmar. Vi vill veta - vad betyder FUB för våra medlemmar? Varför är just du medlem?

Spela in dig egen film och dela den på sociala medier. Använd dig av #mittFUB så vi kan hitta din film. På FUB:s Instagram och Facebook hittar du filmerna.
 
FUB var i Almedalen

I år ordnade FUB inga egna seminarier i Almedalen. Vi satsade istället på att delta i andras panelsamtal, seminarier och workshops.
 
Under Almedalsveckan har vi lyssnat på ett 50-tal seminarier, suttit med i 2 panelsamtal, medverkat i 2 samtalsforum, deltagit i 1 workshop, visat upp FUB på 1 utställning, träffat 9 riksdagspolitiker, umgåtts med FUB Gotland och pratat massvis om frågor som rör FUB:s medlemmar.
 
En väldigt produktiv och bra vecka, med andra ord! Läs mer här.
 
Anmälan har öppnat till Inre Ringens Inspirationshelg

Nu kan du anmäla dig till Inre Ringens Inspirationshelg Min Egen Kraft – Min Egen Röst 19–20 oktober 2019.
Helgen blir fylld av olika aktiviteter och diskussioner som handlar om allas rätt att bli lyssnad på. Och om allas rätt att ha en egen röst. Så ta chansen att träffa Inre Ringen medlemmar från hela Sverige. Som vi brukar säga i Inre Ringen Sveriges styrelse: ”Tillsammans är vi starka!”. På vår webbsida finns mer information och anmälan.
 
 


Har du frågor eller synpunkter om nyhetsbrevet?
Rebecka Zackrisson, kommunikatör och organisationsstödjare.
Tel: 08 - 508 866 54,  e-post: rebecka.zackrisson@fub.se.