Ny präst i Hamburg!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Vi önskar er alla en
underbar sommar!

Vi stänger kyrkan och caféet för sommaren från måndagen den 1 juli 2019. Sista gudstjänsten (lekmannaledd) är den 30 juni kl 11 i vår kyrka. Hässleholms ungdomskör och organist leder den musikaliska delen.

Vi öppnar kyrkan igen torsdagen den 22 augusti 2019 med våra vanliga öppettider. Eftersom prästtjänsten är vakant kommer danska och norska kyrkorna att bjuda in till gudstjänst varje söndag från söndagen den 4 augusti. Kolla den bifogade affischen eller på vår hemsida.
 
Caféets öppettider fr.o.m. den 22 augusti är torsdag-lördag kl. 14-17 samt söndag kl. 12-17. Kontoret är bemannat igen fr.o.m. tisdagen den 13 augusti tisdagar & torsdagar (i regel mellan kl. 10-17).

Vi tackar er alla för en glad, intensiv och spännande säsong och vi ser fram emot att träffa er alla igen i augusti. Friska och krya! Njut av sommarvärmen!
 
 
Ny präst i Hamburg!
SKUT (Svenska kyrkan i Utlandet) har precis meddelat att vi kommer att få en ny präst i Hamburg från och med september 2019! Vi är mycket glada över att välkomna det SKUT-erfarna prästparet Per och Gennet Edler. Senaste stationen för dem var SKUT i Rom. Nu kommer de att flytta in i Portugiesenviertel i Hamburg i vår vackra kyrka och förhoppningsvis stormtrivas i vår livliga församling, församlingsliv och kyrkbyggnad.
 
Hej barnkören och näktergalar!

Jag önskar er alla ett riktigt härligt sommarlov och hoppas vi ses igen i höst!

Kanske vill ni redan nu veta när vi kör igang igen efter sommaren:

Vi kommer att träffas för körrepetition söndagen den 25 augusti och 8 september samt en lite längre kördag söndagen den 29 september.
Körerna kommer även att medverka vid Nacht der Kirchen lördagkväll den 14 september 2019.
Jag återkommer i höst med mer information...

Men först och främst: Ha en underbar sommar!
Hälsningar Marie😁
 
Våra olika grupper sätter igång igen på följande tider:
Start för vuxenkören är torsdagen den 22 augusti 2019 kl. 19:30 (OBS! dagen)!
Start för syföreningen är torsdagen den 22 augusti, kl. 14:00.
Start för barngruppen är onsdagen den 28 augusti, kl 15:30.
Start för bastelgruppen är inte satt än, men en bastelkväll bjuds på torsdagen, den 26 september kl. 18-20.
När vi alla har kommit tillbaka från våra olika semestrar kommer det att finnas mera information om alla olika verksamheter. Håll till godo!
 
Dessa företag stödjer kyrkobladet och nyhetsbrevet:
(tryck på loggan så leds du direkt till våra sponsorer)