Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Grand Avenue - extra långa och breda breda plankor av högtryckslaminat
 
Den extrema styrkan i Berry Alloc Grand Avenue är högtryckslaminatets förtjänst. Berry Alloc är som enda leverantör ensam att leverera högtryckslaminat på den svenska marknaden. Förutom Grand Avenue finns ytterligare två serier, Original och Stone som samtliga är klassade i högsta slitklass AC6 och klass 34 för tung offentlig miljö.

» Läs mer om BerryAllocs 'Grand Avenue' här!
 
Vi på Jubels hjälper till!
Vi på Jubels vill gärna hjälpa till lokalt där det finns behov. VD för Jubels André Wilhelsson fick höra om Emelie och hennes livshistoria som plötsligt förändrades på en kväll.

Emelie behövde hjälp med att renovera en befintlig tvättstuga, och självklart ville Jubels hjälpa till.
Läs hela pressreleasen här!
 
Sarlon Modul’Up — en försmak av framtiden
Modul’Up är ett lösläggningsbart golv för offentliga miljöer. Produkten som finns i både kompakt- och stegljudsdämpande version och installeras helt utan lim, både med och utan uppvik. Eftersom inget lim används minimeras emissionerna.

» Läs mer om 'Sarlon Model' Up' här!
 
Altro Ensemble™ - eleganta golv med naturlig känsla
Altro Ensemble™ är ett utmärkt exempel på tyskt hantverk när det är som bäst: Det är den senaste generationen av en produkt som är designad och framställd i Tyskland och bygger på många års erfarenhet av produktutveckling inom området.

» Läs mer om 'Altro Ensemble™' här!
 
AMTICO SPACIA PARQUET
Fiskbensmönster i modernt snitt för både det traditionella som moderna utrymmet.

I många projekt krävs det slitstarka golv och Amticos Spacia kollektion är både mångsidig och tålig. Det går snabbt både att specificera och installera.

» Läs mer om 'Amtico Spacia Parquet' här!
 
Hafa IglooProTM
Banbrytande teknik för effektiv montering
Hafa IglooPro™ duschar monteras enkelt av en person och justeras snabbt med hjälp av vår helt ny patentsökta teknik, InstaQuick™.

» Läs mer om 'Hafa IglooPro™' här!
nora gummigolv - är CO2-neutrala
Ett enkelt och naturligt val för vår framtid
Sedan 1950 har nora® golvbeläggningar uppfyllt de unika krav som ställs på installationer i olika projekt över hela världen. 

» Läs mer om noras gummigolv här!