NU ÄR DET SOMMAR NU ÄR DET SOL . . .
NU HAR VI MASSOR
AV SPRING I BENEN!
 
Sommaren är en tid för att ladda batterierna och umgås med nära och kära men även en perfekt tid till att springa och gå. Varför inte slå två flugor i en smäll och ge er ut tillsammans. Njuta av naturen, upptäcka nya platser eller uppleva en av alla vandringsleder som finns i närområdet.
Just nu har Kretsloppet sin absoluta topp i antalet anmälningar per dag. Inte så konstigt med tanke på att alla som anmäler sig senast 30 juni deltar till en lägre anmälningsavgift och har chans att vinna fina priser från Macforum, NetOnNet och Borås Djurpark.

Anmäl dig idag och ge dig själv bästa möjliga omvårdnad i sommar med regelbunden motion och glädjen när du blir dina goda vanor.

 
Kretsloppet önskar dig en härlig löparsommar! 
 
 
ÅRETS T-SHIRT!
I år får de 3500 första anmälda en egen
t-shirt, så vill du säkra ditt ex av årets designade t-shirt rekommenderar vi att
du anmäler dig snarast möjligt!
VINN ETT TRÄNINGSPAKET!
Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen om ett träningspaket från Macforum. 
Värde upp till 8985 kr.
 
 
 
FÖLJ KRETSLÖPARNAS TRÄNINGSPROGRAM!
 
Har du en dröm om att i år sätta personbästa på Kretsloppet, eller att löpningen ska bli en vana du inte vill leva utan. Oavsett träningsmål kan vi alla drabbas av både latmasken och soffpotatisen, även om vi på förhand vet att man aldrig ångrar ett genomför träningspass.
 
Ett bra sätt att hålla igång motivationen och bibehålla disciplinen är att följa ett program med ett tydligt upplägg. Våra Kretslöpare Jennie och Magnus har fått chansen att ta del av både tips och kompetens från Avonova, fotriktigt och Coach Wickström. Ta del av träningsprogrammen och håll igång träningen hela sommaren för att vara extra taggad vid start den 14 september.

Läs mer