Nokalux önskar fin sommar - Öppettider - Möt en av våra medarbetare
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Möt vår medarbetare -Camilla Alexandersson KAM & Export, Nokalux
 
Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Mitt arbete är väldigt varierande vilket är positivt. Kan befinna mig i Stockholm eller Oslo likväl som jag kan sitta på kontoret i Göteborg.

Jag jobbar med implementering av nya produkter hos grossisterna, kampanjer, avtal, priser och en hel del annat. Har den senaste tiden även bearbetat den Norska marknaden där vi önskar att vara mer aktiva då vi har vår produktion ca 2 kilometer från Norska gränsen.

Anställningsår? Började i årsskiftet 09/10 men anställningsår är 2010.

Vad gör du på din fritid?
Min fritid ägnar jag åt vänner, träning och sedan förra året spelar jag så mycket golf jag orkar.

Vad har du för handicap i golf?
Det är högt…hmmm ok 29 hcp. Tog grönt kort 2001 men pga. andra intressen kom jag aldrig i gång utan starta på nytt förra året.

Har du någon gammal hobby?
Det har jag definitivt. Mina vänner kallar mig all-in Camilla då jag har en förmåga att gå hundra procent in för den hobby som kommer i min väg. Det har varit hästar, bilkörning och löpning men aldrig schack :-)

Var bor Camilla? Bor i Änggården i Göteborg. Trivs fantastiskt bra då jag är granne med skogen och stan i en perfekt kombination.

Har du alltid bott i Göteborg?
Nej, född i Åsa och har bott i Kungsbacka, Onsala och 9,5 år i Oslo men nu känner jag att det är Göteborg som är hemma.

Favoritresemål? Måste säga att jag älskar Sverige och framför allt västkusten. Född och uppväxt med närhet till havet och kan inte föreställa mig hur det är att vara utan det.

Önskeresa? Bora bora har alltid varit etta på listan. Har aldrig varit på Island och även det är ett land jag absolut vill besöka och bada i källor och rida Islandshäst (på rätt plats). Det knäppa är dock att varje gång jag tänker boka Island så lockar solen mer. Meteroa är även det en önskan och dit åker jag i september.

Favorit bok? Läser mycket om personlig utveckling och psykologi. Just nu ”Vart är du på väg och vill du dit?” som är skriven av Christer Olsson.

Har du något mer att tillägga?
Vill önska alla en riktigt underbar sommar och för egen del går jag snart på semester.

Tack för intervjun Camilla
Nokalux kundtidning 2019
 
Du kan ladda ner vår kundtidning i PDF format här.

I den berättar vi om Nokalux kundprojekt och belysningslösningar ihop med våra leverantörer.

Se kundtidningen
 
Vi loggar besök på vår webbplats - se integritetspolicy här.