I denna ljuva sommartid.... I dagens Kundklubbsbrev ger vi bl.a. praktiska råd inför fönstermålning...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till kundmedlem: 
v.32 2019

» Läs mailet online
Kära kundklubbsmedlem!
 
I denna ljuva sommartid!
Sommaren har verkligen bjudit på varma sköna stunder, perfekt målarväder, bad och återhämtning i hängmattan. Vi är nu inne i augusti, men än återstår flera veckor perfekta för att måla huset, vårda trädgårdsmöblerna och att lägga lite extra kärlek på sina fönster.

I dagens Kundklubbsbrev ger vi praktiska råd inför fönstermålningen samt att vi puffar lite extra för vårt nya digitala showroom.

Vi vill även passa på att välkomna alla nya kundklubbsmedlemmar, som får detta brev för allra första gången!

Varmt välkommen till oss på Samuelssons :)
 
Måla fönster!
 
Fönster, vindskivor, foder och andra snickeridetaljer är ofta de mest utsatta delarna på ett hus. Därför är det extra viktigt att du gör målningsarbetet extra noga, och att du regelbundet ser över och rättar till skador som uppstår. Var noga med förarbetet, så får du en hållbar och snygg målningsbehandling av snickerierna.
» Läs mer om målning av Fönster & Snickerier
» Ladda ner broschyren 'Arbetsråd för Fönster & Snickerier'
 
Fönsterkitt
 
Ett kitt för isättning av glas och reparationer av fönster, som används före målning.
» Läs mer om Fönsterkitt
 
Bestå Fönsterfärg
 
Alcro Bestå Fönstersystem är en lättstruken och rinningssäker täckfärg som täcker bra och ger en väderbeständig yta med god kulörhållning. Produkten passar utmärkt för fönstermålning men också ytterdörrar, staket, utemöbler, fönsterluckor…
 
Fler tips!
 
 
Målartvätt
Målartvätt tar bort fett och smuts m.m. Behandlade ytor blir rena och mattas ned, vilket dessutom ger ett bra fäste för den nya färgen.
Blå maskeringstejp
Använd alltid maskeringstejp med UV-skydd (den blå) vid fönstermålning. Limmet på en vanlig maskeringstejp kommer annars snabbt att ”bränna fast” i ytan och bli mycket svår att få loss igen.
Fönsterpenslar
Vi har flera olika penslar som är anpassade för just fönstermålning. Välkommen in så ger vi tips för bästa resultat.
 
Har du testat vårt nya digitala showroom?
 
För bara några veckor sedan presenterade vi vårt alldeles nya digitala Showroom på hemsidan. Ett enkelt sätt för dig att själv på skärmen färgsätta såväl husfasader som inomhusmiljöer. Du kan även 'provtapetsera' för att hitta just dina favoriter. När du är nöjd med ditt resultat mailar du hela sammanställningen till dej själv. Perfekt att ha med sig till butiken när du kommer in och skall handla.
 
Avslutningsvis...
 
Vi uppskattar verkligen att du är kundklubbsmedlem hos oss på Samuelssons och hoppas att du gillar våra nya medlemsbrev med tips och erbjudanden. 
 
Njut vidare av denna härliga sommar och Arbogas fina medeltidsdagar :)
 

hälsar vi på Samuelssons Färg & Designhus i Arboga!
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se
ww