Sommar i Landskrona
 
Passa på att uppleva Landskrona i sommar, här finns så många smultronställen och det är riktigt mycket på gång. Vi vill gärna slå ett extra slag för den nya satsningen Sommar i Lagunen som drar igång efter midsommar - läs mer om allt som händer på ilagunen.se.

Det kommer så klart också bli konserter, hamnfester, karneval, sportevenemang och mycket mer som hör sommaren till. Läs mer här

Vi vill också hälsa alla företagare och samarbetspartners en riktigt glad midsommar!

 
"Sommar-Linc" när vårt företagshus tar plats i Lagunen 
 
Landskrona stads företagshus Linc tar plats i Lagunen under fyra sommarveckor. Lagunen är området vid citybadstranden som blev en succé i samband med SM-veckan förra sommaren.

Nu hälsas Lincs hyresgäster och stadens övriga näringsliv välkomna till tältet där det kommer att finnas plats att sitta och arbeta och ha möten. Varje torsdag förlägger Linc sina frukostträffar här och denna dag är också Nyföretagarcentrum och representanter från staden på plats. 

Välkommen till Linc Open Work Space varje vardag 24 juni-21 juli klockan 11-17!
 
TV-kocken och kokboksförfattaren Lisa Lemke medverkar i Food Talks på teatern den 15/11
Tre spännande evenemang i höst - save the date
 
Vi vill redan nu tipsa om några av höstens näringslivsevenemang i Landskrona. Sätt ett kryss i almanackan, mer information kommer.
  • Företagarlunch i samarbete med Boliden Bergsöe 17/9
     
  • Våga satsa - en näringslivsdag på Landskrona teater i samarbete med Swedbank och Landskrona Energi 8/11
     
  • Food Talks på Landskrona teater, i samarbete med Food Evolution 15/11
Inbjudan till Kickstart Digitalisering i Landskrona
 
Kickstart Digitalisering är ett initiativ av flera stora aktörer inom industribranschen där man stöttar företag i deras digitaliseringsresa. Syftet är att ge insikt, inspiration och konkreta verktyg för att kunna ta tillvara de möjligheter som digitaliseringen innebär.

Upplägget är att en grupp om 10 industriföretagare träffas en heldag och två halvdagar under hösten; 4/9, 20/9, 9/10.
Läs mer och anmäl dig
Ny hemsida om att uppleva, bo och verka i Landskrona
 
Ilandskrona.se är en ny hemsida som Landskrona stad har tagit fram för att berätta om spännande bostadsprojekt samt om landskronabors och företagares liv och verksamheter. Här finns också tips på vad du kan uppleva i Landskrona, både som besökare och invånare. Kika in på sidan och bli inspirerad!
Hitta din nästa medarbetare
 
Rekryteringsguiden är en ny digital tjänst som lanserats av Arbetsförmedlingen. Den kostnadsfria guiden är ett smidigt sätt för företag att hitta rätt personal. Här kan du testa Rekryteringsguiden  
Läs senaste numret av magasinet LABUSINESS
 
Här kan du läsa reportage om intressanta personer och företag, om aktuella projekt i staden och om vad som är på gång i sommar. 

Klicka på bilden och bläddra i magasinet.