Solen skiner, juni månad är här och fixet med utemöbler, trallgolv och utomhusmålning står för dörren. Välkommen in till oss på Samuelssons. Vi hjälper dig hela vägen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till kundmedlem: 
5 juni 2019

» Läs mailet online
Kära kundklubbsmedlem!
 
Solen skiner, juni månad är här, och vi är så glada att vi får kommunicera med dig via våra NYA Kundklubbsbrev! Förutom praktiska råd och erbjudanden kommer du så småningom även bli inbjuden till olika 'Tematräffar' i butiken, där du kommer att få möjlighet att lära dig av proffsen. T.ex. tapetsera snyggt, spackla till en slät yta, förstå NCS-systemets grunder/uppbyggnad mm…

Som sagt... sommarsäsongen är här och fixet med utemöbler, trallgolv och utomhusmålning står för dörren. Vi på Samuelssons hjälper dig hela vägen oavsett det gäller färg, tapeter, golv, inredning eller spabad.

Varmt välkommen in till oss på Samuelssons :)
 
Dax för husmålning?
 
Att måla om sitt hus kräver både ett visst mått av kunskap och ett stort knippe energi. Välkommen in så hjälper vi dig med såväl rådgivning, bra knep och lämpliga produktval.  En väl genomtänkt fasadmålning gör att du inte behöver måla om på 12-15 år.

» Läs mer om utomhusmålning
» Alcro Arkitekt (ger en matt yta)
» Alcro Bestå Täckfärg (för husfasader, färgbeständig, bra miljöval)
» Alcro Fönsterfärg (för staket, stolpar, fönster, utemöbler...)
 
NYHET: Demidekk INFINITY
 
Jotun har utvecklat en helt ny unik och banbrytande teknologi och lanserar nu sin bästa utomhusfärg någonsin – DEMIDEKK Infinity.

Jotuns egna tester i Skandinavien och externa tester i Florida av den nya patentsökta teknologin visar att DEMIDEKK Infinity ger en helt överlägsen kulör- och glanshållbarhet och håller ditt hus vackert länge med sin smutsavvisande yta. Kom in så berättar vi mer.
 
Det sköna utelivet!
 
Att vårda sina utemöbler är enkelt och gör dem hållbara över tid. Som vanligt är det bra verktyg och bra underarbete som ger ett lyckat resultat. Det är ju möblerna som skapar det där lilla extra på uteplatsen eller i uterummet. Vi har även anpassade produkter för altangolv och hela uteplatsen.
Bestå Fönsterfärg
 
Alcro Bestå Fönstersystem är en lättstruken och rinningssäker täckfärg. Produkten passar utmärkt för fönstermålning men också ytterdörrar, staket, utemöbler, fönsterluckor…
 
Demidekk Terrasslasyr
 
Demidekk Terasslasyr är speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning samt innehåller mögelförhindrande medel. Rekommenderas på terrassgolv, vindskydd men även till trädgårdsmöbler, plank etc...
 
Sioo:x
 
Sioo:x är en produkt som är skonsam mot miljön, ger en vacker silvergrånad yta och är tålig mot både röta och smuts. Sioo:x impregnering passar allt trä, gammalt som nytt. Den har en effektiv och förebyggande verkan mot både alger och mögel....
 
Tips & Erbjdanden!
 
 
Pool-kem
 

Du vet väl att vi på Samuelssons säljer all tänkbar rengöring till pooler och SPAbad. Som kundklubbsmedlem har du vanligen 10% medlemsrabatt, men just nu får du hela 20% rabatt på all poolkem från Fixor by Nitor.
 
Kundklubbrabatt: 20%
(gäller på ord. pris t.o.m. 20/6-19)
 
Vaxdukar
 

Vi har ett flertal vaxdukar på metervara i olika kulörer, mönster och kvalitéer. Perfekta till skolavslutningen, studenten, midsommarfesten och sommarens alla andra härliga kalas...
 
Kundklubbrabatt: 20%
(gäller på ord. pris t.o.m. 20/6-19)
 
Avslutningsvis...
 
Vi uppskattar verkligen att du är kundklubbsmedlem hos oss på Samuelssons och hoppas även att du gillar våra nya kundklubbsmail med tips och erbjudanden.
 
Vi önskar dig en härlig Nationaldag, en solig Pingsthelg... och många sköna timmar med penseln i handen :)
 

Varmt välkommen in i butiken, hälsar vi på Samuelssons Färg & Designhus i Arboga!

Notera helgens öppettider:
Nationaldagen 6/6: Stängt!
Fredag 7/6: 07-18
Lördag 8/6: 09-13
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se
ww