Skånska Möten tipsar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Nyfiken på vad som händer hos oss?
Vi på Skånska Möten hjälper er hela vägen, från konferensförfrågan till dess att bokningen är genomförd.
Det finns många intressanta platser i Skåne att välja mellan. Botanisera bland utvalda anläggningar via vår hemsida eller beställ vår katalog. Vi bokar allt från det lilla personliga mötet till den stora kongressen, helt kostnadsfritt för er.

Visste du att vi även anordnar visningsresor/inspirationsdagar?
Vi tror på känslan och det personliga mötet, därför ges ni möjligheten att uppleva några av våra utvalda mötesplatser. Följ med under någon av våra åtta turer under året och upplev konferensanläggningarna innan ni bokar.

När Skåne är som bäst bjuder vi in till en ny Inspirationsdag där vi besöker fyra fantastiska mötesplatser på Österlen, Boka in den 18 juni i kalendern och anmäl dig idag!
Detta vill du inte missa.
Anmäl dig här

Varmt välkommen med din mötesförfrågan

 
Hälsningar
Elin & Jimmy Moritz

   
  Visst följer du oss på våra sociala medier?!
 
Hotel Statt
Hässleholm

Klimatsmart möte -En hållbar framtid

Knutpunkten som förbinder södra Sverige, för dig som prioriterar den gröna resvägen. Vi har alla förutsättningar att anordna fantastiska helhetslösningar och, du kan klimatkompensera. Allt är totalrenoverat! Vi bryr oss. Om dig, om framtiden, om miljön och om varandra. Välkommen!

Läs mer om Hotel Statt
Hotell Continental du Sud
Ystad

44 minuter från Hyllie

Tåget tar dig och dina kollegor hela vägen fram till er konferens på Continental du Sud. Smidigare än så blir det inte, ge er själv ett miljöombyte ihop med en hållbar, trivsam konferens.

Boka innan midsommar för perioden 1 oktober – 31 januari så ingår vårt populära AW paket med utvalda charkuterier och bubbel.
Uppge kod ”AW du Sud”

Läs mer Hotell Continental du Sud
 
Bjärsjölagårds Slott 
Sjöbo

Sommaren närmar sig!

Dags att boka höstens möten och konferenser? Välkommen till Bjärsjölagårds Slott med sin inspirerande miljö och vackra natur. Vill ni kombinera konferensen med en aktivitet, prova gärna våra nyheter som ginprovning med Skånska Spritfabriken eller Sherlocked med ett fall om slottet.

Läs mer om Bjärsjölagårds Slott
Smygehus Havsbad
Smygehamn

Inbjudan till After Work

Här kommer en trevlig inbjudan till After Work på Smygehus Havsbad.
Den 19 juni kl 16.00-19.00 är du, tillsammans med en kollega välkommen på mingel hos oss, vi bjuder på läcker plockbuffé och gott att dricka till.

Se inbjudan och anmäl er här
 
High Court
Malmö


Vi bjuder på var 10:e deltagare!

High Court med fina, vackra och helt unika möteslokaler mitt i Malmö med plats för upp till 200 personer. Vi bjuder på var 10.e konferensdeltagare vid bokning av en heldagskonferens. Erbjudande som gäller konferenser som genomförs under perioden 1 juni till 31 augusti 2019, för minst 10 personer och vid nya bokningar.

See you in Court!

Läs mer om High Court
Inspirationsdag 
Tisdagen den 18 juni


DAGENS PROGRAM

Kronovalls Vinslott
09.45-11.00
Slottsfrukost & visning

Brösarps Gästgifveri & SPA 
11.20-13.00
Visning & Lunch

Kiviks Hotell
13.20-14.20
Visning & Fika

Hotell Continental du Sud
15.20-16.20
Visning

Läs mer och anmäl dig här