Senaste nytt från Golvkedjans avtalsleverantörer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
weberfloor outdoor SL - för plana ytor utomhus
 
Med weberfloor outdoor SL är det enklare att skapa plana ytor utomhus. Produkten är pumpbar, lättflytande och självutjämnande produkt som kan användas till t.ex. balkonger, loftgångar och terrasser men passar också bra i fuktiga miljöer inomhus i exempelvis källare och vid poolområden.

» Läs mer om weberfloor outdoor SL här!
 
ARDEX har permanenta lösningen mot Radon!
Radon är en osynlig gas som bland annat förorsakar att minst 500 människor dör varje år i lungcancer. Vi vet att fastighetsägare med för höga radonvärden inte riktigt tar det till sig i samma grad som fastighetsägare med exempelvis mögel.

» Läs mer om ARDEX lösning mot Radon här!
 
Mät fukt bakom fuktspärren utan ingrepp!
Vad gör du om en kund misstänker fukt? Vem har ansvaret och var ligger bevisbördan? Sluta oroa dig över läckande tätskikt. Det finns nu ett sätt du kan visa din kund att ditt arbete är fackmannamässigt utfört – utan att behöva riva ner kakel och ytskikt.

» Läs mer om Duris 'Fuktsensorn' här!
 
Betongslip lätt 1400W EBS 120.1 - Eibenstock
Betongslip för de mindre jobben som slipning på svåråtkomliga platser, till exempel i trappor eller under element och liknande.

» Läs mer om KGC Verktygs betongslip här!
 
Smarta produkter från Bostik
För snabb och smidigt golvläggning. 
1025 Superflow
är ett självutjämnande flytspackel för hårda underlag och ger en perfekt grund för plastmatta, parkett eller storformatiga keramiska plattor. Spacklingen kan enkelt utföras stående och du slipper
skrapspacklingar liggande på knä.

» Läs mer om Bostiks '1025 Superflow' här!
 
AMTICO CLICK SMART– snabb att installera, gjord för att hålla
Amtico Click Smart är en mångsidig lösläggningskollektion med klickfunktion som är enkel och snabb att installera. En LVT-klickkollektion med 0,55 mm hållbart slitskikt som är framtagen för att passa perfekt in i nästan alla kommersiella miljöer.

» Läs mer om Amtico Click Smart här!
 
I vår Integritetspolicy kan du läsa hur vi hanterar personuppgifter - Klicka här!