SUCCÉ FÖR FÖRSTA AVLOPPET!
 
Tack alla som var med på gårdagens premiär av Avloppet. Vilken härlig kväll vi fick. Solen sken och deltagarna hyllade både banan och arrangemanget!
 
Avloppet är en del av Kretsloppets träningskvällar som genomfördes tillsammans med Borås Energi och Miljö. Vår ambition med Avloppet var att erbjuda alla löpare en träningstävling med manuell tidtagning, ett perfekt tillfälle att testa formen inför Kretsloppet och följa det nya avloppet ut till Sobacken. Vi hade satt hundra deltagare som max och platserna tog slut på ett dygn.

Avloppet bjöd på en 5,9 kilometer lång bana på fina grusvägar från Kronängs IP till Energi och Miljöcenter på Sobacken. Trots den kuperade banan var det imponerande snabba tider. Kim Gunnevald på 22,08 min och Erika Dinis på 24,48 min.
 
Väl framme vid mål var det skön stämning och löparna bjöds på kranvatten och lättare förtäring innan bussen körde tillbaka löparna till starten. En del av löparna valde att även springa tillbaka till start.
 
Vår förhoppning är att kunna arrangera Avloppet på nytt nästa år.
 
För fler bilder och filmer följ Kretsloppet på social medier.

Instagram
Facebook
 
 
HITTA RÄTT FREKVENS!
 
Löpning är ingen tekniksport. Du behöver vanligtvis inte lägga lika mycket tid och energi på teknikträning som i till exempel simning och längdskidåkning. Men visst kan du göra förbättringar genom att ta en hjälp av en duktig instruktör. En stor del av nyckeln till bra teknik sitter i stegfrekvensen.
 
 
 
 
STORT IT-UTRUSTNINGSSLÖSERI RÅDER!
 
Hur vi alla kan minska vår klimatpåverkan genom mer miljövänliga val har inte minst sedan förra årets rekordvarma sommar varit ett mycket aktuellt diskussionsämne. Kanske är det bland företagen som det finns störst förbättringspotential. Det jag tänker på är att så många som 53 procent av företagen skrotar sin IT-utrustning när det är dags att skaffa ny - något som i slutändan både blir dyrt och är dåligt för miljön.

Läs mer
 
ÅRETS T-SHIRT!
I år får de 3500 första anmälda en egen
t-shirt, så vill du säkra ditt ex av årets designade t-shirt rekommenderar vi att
du anmäler dig snarast möjligt!

Till anmälan
VINN ETT TRÄNINGSPAKET!
Du som anmält dig senast 30 juni är automatiskt med i tävlingen om ett träningspaket från Macforum. 
Värde upp till 8985 kr.

Till anmälan