Solen skiner och vi är så glada att vi nu är igång med våra NYA Kundklubbsbrev innehållande fler praktiska råd, ovärdeliga tips och erbjudanden...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Till kundmedlem: 
22 maj 2019

» Läs mailet online
Kära kundklubbsmedlem!
 
Solen skiner och vi är så glada att vi nu är igång med våra NYA Kundklubbsbrev! Vår förhoppning är att du som kundklubbsmedlem skall få del av fler praktiska råd, ovärdeliga tips och direkta erbjudanden.
Vi kommer även via kundklubbsbreven bjuda in till olika 'Tematräffar' i butiken, där du kommer att få möjlighet att lära dig av proffsen. T.ex. tapetsera snyggt, spackla till en slät yta, förstå NCS-systemets grunder/uppbyggnad mm…

Vi vill helt enkelt ge dig inspiration, underlätta och hjälpa dig hela vägen i dina produktval oavsett det gäller färg, tapeter, golv, inredning eller spabad. Skulle du trots allt inte vilja ha fler Kundmedlemsbrev från oss, så finns en avregistreringslänk längst ner i mailet.

Varmt välkommen in till oss på Samuelssons :)
 
Vi hjälper dig hela vägen!
 
- från tanke och ända fram till det nymålade huset.

Vi på Samuelssons ger dig tips och praktiska råd för att hjälpa till att skapa vackra och hållbara hus. Vår uppgift är att göra det svåra – tryggt och enkelt för dig.

Alcro Bestå är fasadsystemet som tar utomhusmåleriet till nya höjder. Det får ditt hus att se nymålat ut längre och är ett effektivt skydd mot fukt, kyla, sol och värme. Skulle du hellre välja en helmatt fasadfärg så erbjuder vi Alcro Arkitekt.

Som kundklubbsmedlem har du hela sommaren 20% rabatt på alla Alcro utomhusfärger, 2,7 - 10 liter.

Välkommen in och berätta om dina planer, så hjälper vi dig med såväl färg- som produktval!
 
 
Fixa uteplatsen!
 
 
Välkommen att hämta din nya tidning!
 
Nu finns ett rykande färkst nummer av vårt eget magasin Atmosfär i butiken. 72 sidor fyllda med inspiration och goda råd, uteplatser, fasadkulörer och hur ditt hus kan bli vackert och hållbart.

Välkommen att hämta ditt exemplar i butiken :)
 
Tips & Erbjdanden!
 
Klok rengöring ökar värdet
 

Precis som en smutsig bil mår dåligt, så mår ett hus och trätrallen dåligt av att stå och samla smuts. Sur nederbörd, jord, sot och pollen i kombination med vårt fuktiga klimat ger med tiden en grogrund för alg- och mögelbeväxning. Att tvätta en gång per år är det absolut enklaste sättet att förebygga skador och du kan njuta av ett hållbart och vackert hus många år framöver.
» Klok rengöring

Vårt sommarpris: 199:- / 5 liter
(ord. pris: 376:-)
 
 
Investera i riktig olja
 

Om träolja kan man säga mycket och det finns hundratals produkter att välja på. Avgörande är att göra en regelbunden, helst en gång per år, och klok behandling med bra kvalité på oljan - då kan träet klara sig nästan hur länge som helst. Alcros Träolja är vattenavvisande och skyddar mot uttorkning och sprickbildning och kan dessutom brytas i olika kulkörer!
» Alcro Träolja

Vårt sommarpris: 299:- / 4 liter
(ord. pris: 399:-)
 
Jape Grönfri
 

Jape Grön-Fri är ett effektivt medel för alla ytor utomhus vid påväxt av t.ex. alger och lav. Grön-Fri kan användas på både målade och obehandlade material såsom trä, puts, sten, tegel, betong, eternit, plåt, takpapp, plast, textilier m.m.
» Läs mer om rengöring

Kundklubbsrabatt: 10%
(på alla JAPE-produkter)
 
Sköna kuddar till kundklubbspris!
 

I våra inredningsrum finns sköna kuddar i pudriga kulörer. Kom in och se om du hittar din favorit. Säg till i kassan att du läst vårt  kundklubbsbrev - så erhåller du 20% rabatt på alla kuddar!

Kundklubbsrabatt: 20%
(Rabatten gäller t.o.m. 31 maj)
 
SPA-bads kampanj!
 
Under hela maj månad 2019 erbjuder vi bubblande priser på våra Spabad från Mälarspa. Som Kundklubbsmedlem får du även 10% rabatt på all poolkem från Nitor och Delphin, hela året!
 
Allt det här ingår när du köper Spabad hos oss:
  • Locklyft
  • Trapp
  • Barbord och barstolar
  • 5 års trygghetsgaranti
  • Hemtransport i Arbogas närområde
Varmt välkomna in och se våra visningsexemplar och ställ era frågor!
 
 
Avslutningsvis...
 
Vi uppskattar verkligen att du är kundklubbsmedlem hos oss på Samuelssons och hoppas även att du gillar våra nya kundklubbsmail med tips och erbjudanden.

Varmt välkommen in i butiken, hälsar vi på Samuelssons Färg & Designhus i Arboga!
Samuelssons Färg & Designhus
Strängen 9, 732 30 Arboga
0589-857 60
fargbutiken@samuelssonsmaleri.se
www.samuelssonsfargdesignhus.se
ww