Spiltans kurs är nu satt till 11 000 kr/aktie
 
Spiltans kurs har nu satts till 11 000 kr/aktie (10 500 kr/aktie vid aprilhandeln). I tisdags beräknades substansvärdet till 15 606 kr/aktie med en Paradoxkurs på 141 kr. Under onsdagen omsattes ca 170 aktier till kursen 11 000 kr. 

Handeln pågår på Pepins Market - Alternativa listan t o m måndag den 20 maj. Notera att Spiltan subventionerar varje köpnota med 250 kronor även under maj månads handel. Följ gärna handeln på www.pepins.com/market.

Audiocast idag 
Spiltans VD, Per H Börjesson, deltar i en audiocast genom Financial Hearings idag kl 17.00 där han kommenterar substansvärdet och priset på aktien. Du kan även lyssna på den i efterhand genom att klicka på den här länken.
 
Studentpresent: En bok och inbjudan till ett sparseminarium
 
Även i år erbjuds Spiltans aktieägare att kostnadsfritt uppvakta med ett signerat exemplar av "Så här blir du miljonär i hängmattan" samt inbjudan till ett sparseminarium med Per H Börjesson den 29 augusti. Om du tycker det här är en bra present kan du höra av dig till Elin på elin@spiltan.se så skickar hon både bok och en inbjudan som du kan överlämna på studentdagen - alternativt om du vill att vi skickar den direkt till jubilaren i ditt namn. (Glöm ej ange adress dit du vill att vi ska skicka presenten.)
 
VD på sommarturné
 
Almedalen - Spiltan och Per H Börjesson finns på plats 1-3 jul
Vi kommer med mer information om detta när det närmar sig.

Aktiespararnas Summer Campus - 25-27 juni i Tällberg, Dalarna

Spiltans VD, deltar i Summer Campus i Tällberg. Sista anmälningsdag är söndagen den 19 maj.
Läs mer här.